Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Son düzenleme:
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Selamlar, 21 model nc750xdct için zincir dişli set ne önerirsiniz? Bir de lastikler değişecek kışın ıslak zemin vb ortamlarda ve 4 mevsim kullanabileceğim model nedir?

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:46 ----------

Anlas capra rd uygun mudur?

https://www.motoonline.com.tr/marka...setleri-rk/rk-set-honda-nc-750-s-dct-integra/
Bu benim işimi görür mü?

https://www.sahinmoto.com/urun/honda-nc-750-x-abs-zincir-disli-set-rk-japon

Merhaba RK zincir seti gayet kalitelidir. DID VX3 zincir + Ognibene dişliler şeklinde olan setler de var onlara da bakabilirsiniz.

Lastik olarak Anlas tavsiye etmem; Michelin Road 5 veya 6, Metzeler Roadtec-01 SE iyi seçenekler. (Kışa özel Anlas Wintergrip, kış harici Mitas Touring Force da olabilir. Ama sanki yukarıdakilerden pahalıya gelir.)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Selamlar, 21 model nc750xdct için zincir dişli set ne önerirsiniz? Bir de lastikler değişecek kışın ıslak zemin vb ortamlarda ve 4 mevsim kullanabileceğim model nedir?

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:46 ----------

Anlas capra rd uygun mudur?

https://www.motoonline.com.tr/marka...setleri-rk/rk-set-honda-nc-750-s-dct-integra/
Bu benim işimi görür mü?

https://www.sahinmoto.com/urun/honda-nc-750-x-abs-zincir-disli-set-rk-japon

Cyan'ın güzel tavsiyelerine ek olarak bütçe darsa ön arka dişli setini yerli üreticilerden Serkan Arman'dan tedarik edebilir, lastik içinse Michelin Road 4 kullanabilirsiniz. Zincir için ben de Did Vx3 öneririm.

Teşekkürler ,

DID VX3 CELIK / JT Zincir Dişli Seti benim işimi çözecek diye düşünüyorum yanılmıyorum sanırım 3.860₺ fiyatı var.

Scooterdan zincir aktarmaya geçtim biraz bilgim eksik.

Yaz kış motor üstündeyim o yüzden garanti olsun diye Pilot road 4 kışın kar hariç yağmurda kullanabilirim sanırım

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Teşekkürler ,

DID VX3 CELIK / JT Zincir Dişli Seti benim işimi çözecek diye düşünüyorum yanılmıyorum sanırım 3.860₺ fiyatı var.

Scooterdan zincir aktarmaya geçtim biraz bilgim eksik.

Yaz kış motor üstündeyim o yüzden garanti olsun diye Pilot road 4 kışın kar hariç yağmurda kullanabilirim sanırım

Ben Road 4'ü Er6F'te 3 takımdır kullanıyorum. Yakında 4. takımı alacağım. Toplam 70.000 km diyebiliriz. Yağmurda gayet iyidir. Tabi ki imkan yaratabiliyorsanız Road 5 ve 6'yı tercih etmeniz daha sağlıklı olacaktır.

Road 5 aldım bütçe oluşturup. Dişliyi de en kısa sürede öneriler doğrultusunda değiştireceğim umarım

DID VX3 CELIK / OGNIBENE zincir dişli seti Olacak sizlerden de değerli geri dönüşler üzerine

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ognibene çok kaliteli bir marka, ben de kendi motorumda kullanıyorum. Dişli üzerinde plastik eklemeler var, o nedenle daha sessiz çalışıyor.

Şöyle olur mu bilgilenmek isterim

Arka Ognibene kaucuk contalı, Ön dişli ise JT kaucuklu dişli ( OE tasarım ) olmak uzere bir set ?

Bu seti bulabildim

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ön arka farklı markalar olabilir, yeter ki ebatlar, yuva ve de delikler uygun olsun.

Selamlar,
Yakın zamanda akü değiştiren veya akü tavsiyesi verebilecek olan varmıdır,teşekkürler.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Selamlar,
Yakın zamanda akü değiştiren veya akü tavsiyesi verebilecek olan varmıdır,teşekkürler.

2023 Şubat sonu Mart ayı başı gibi benim xmax 250'ye Fulbat marka jel akü almıştım. Genel olarak memnunum.
N11 ya da hepsiburada sitelerinden birinden sipairş etmiştim taksitle ödeme imkanı için ama hasanpaşada kendi dükkanları da var. Denimoto diye bir dükkan. sahibi çok ilgili, siparişi verince telefonla aramıştı, montaj sırasında sırun yaşarsan ara demişti, bir de sipariş ettiğim akü modeli tam benim motora uyumlu mu diye motorum ne marka, kaç model vb. sorup teyit etmişti.

Aynı marka aküden Cyan da eski motoruna almıştı diye kalmış aklımda.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
2023 Şubat sonu Mart ayı başı gibi benim xmax 250'ye Fulbat marka jel akü almıştım. Genel olarak memnunum.
N11 ya da hepsiburada sitelerinden birinden sipairş etmiştim taksitle ödeme imkanı için ama hasanpaşada kendi dükkanları da var. Denimoto diye bir dükkan. sahibi çok ilgili, siparişi verince telefonla aramıştı, montaj sırasında sırun yaşarsan ara demişti, bir de sipariş ettiğim akü modeli tam benim motora uyumlu mu diye motorum ne marka, kaç model vb. sorup teyit etmişti.

Aynı marka aküden Cyan da eski motoruna almıştı diye kalmış aklımda.

Fulbat'ı ben de memnuniyetle kullanıyorum.

Normal şartlarda haftasonları kullanıyorum,hava yağışlı olduğunda garajda 10 dakika çalıştırıyorum.Geçenlerde bir video izledim akünün şarj olması için olduğu yerde çalıştırmanın faydası olmaz diyor,motosikletlerde tekerlerin dönmesi gerekir otomobil gibi değil sistemi diyor.Ne derece doğrudur bilemedim?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçenlerde bir video izledim akünün şarj olması için olduğu yerde çalıştırmanın faydası olmaz diyor,motosikletlerde tekerlerin dönmesi gerekir otomobil gibi değil sistemi diyor.Ne derece doğrudur bilemedim?

Evet motosiklet rölantide şarj etmez. Rölantide üretilen elektrik motorun o anda harcadığı enerjiyi anca karşılar.
Daha fazla enerji üretimi için devirli çalıştrılması/kullanılması gerekir.
Havanın iyi olduğu zamanlarda çıkarın yarım saat dolaşın şarj meselesi hallolsun.

O hıyar motoruna piskilet dinamosu mu takmış da tekerden döndürüyormuş?
Bisiklet-bisiklet-dinamo-k-jenerat-r-12V-6W-6V-3W-su-ge-irmez-alternatif-ak-m.jpg_Q90.jpg_.webp

Merhaba, 30 kasim 2023 de nc750x dct alarak zami da teget gecerek yeni motorum ile aranizdayim. Pulsar ns200’den nc750x dct ye gectim. NC surekli asagidan vuruyormus hissi var pat pat ozellikle trafikte ve dusuk hizda hic rahat degil sanirsin her an istop edecekmis bi hava veriyor bu normal midir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar