Aynı gün içinde birden fazla sorunla karşılaştınız mı? Ben karşılaştım. Şöyle ki öncelikle sabah işe giderken emniyet şeridini ayıran devamlı beyaz çizgi yüzünden nerdeyse motoru deviriyordum. 10-12 cm genişliğe sahip ve asfaltla arasında 0,5-1cm gibi çok az bir yükseklik farkı bulunan bu çizgi çok tehlikeli, ya da bende travma yarattı. Ani frende hem kayıyor hem de dengeyi bozuyor. Allahtan dizlik varda ve neredeyse durduğum için dizimi bariyere dayayabildim. Çok şükür düşmedim. Aynı gün işten dönerken sıcağın ve trafiğin de etkisiyle kaskın vizörünü açık bırakmıştım. Uçuşan polenlerden biri kasktan içeri girince refleks olarak kafamı salladım ve hem dengeyi hem de çizgiyi bozdum. Neyse ki çok yakında araç yoktu. Son olarak da İzmit'e giderken eski yolda Hereke civarında bir şanssızlık başıma geldi. Sanırım kışın donmayı engellemek için tırmık gibi bir aletle yolu hafifçe kazıyorlar. 30-40 metre kadar olan bu alanda 90km gibi bir hızla giderken bile şerit içinde bir sağa bir sola gittim geldim. Naçizane tecrübemi paylaşmak istedim.
Hepsi üstüste gelince de gusül tazelemek gerekti tabi