Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

İsteyen olursa diye şuraya yazayım. NC750X'im satılık bir kaç aksesuarı ayrıca satıyorum. Bir tanesi akrapovic egzos, öbürü de Shad comfort seat. İsteyen özelden mesaj atabilir. Selenin üzerinde nakış olarak NC700X yazıyor.

Bir duruşu var, dünyaya bedel.

Honda bu siklete gereken önemi veriyor. her yıl daha da iyilerini piyasaya sürüyorlar.

Aşağıdaki son sürüm. Fuarda tanıtıldı. 2016 model, NC750X akıllara zarar...

f59e4498-200b-42b2-a47a-e6e49a440e66.jpg

Aynı gün içinde birden fazla sorunla karşılaştınız mı? Ben karşılaştım. Şöyle ki öncelikle sabah işe giderken emniyet şeridini ayıran devamlı beyaz çizgi yüzünden nerdeyse motoru deviriyordum. 10-12 cm genişliğe sahip ve asfaltla arasında 0,5-1cm gibi çok az bir yükseklik farkı bulunan bu çizgi çok tehlikeli, ya da bende travma yarattı. Ani frende hem kayıyor hem de dengeyi bozuyor. Allahtan dizlik varda ve neredeyse durduğum için dizimi bariyere dayayabildim. Çok şükür düşmedim. Aynı gün işten dönerken sıcağın ve trafiğin de etkisiyle kaskın vizörünü açık bırakmıştım. Uçuşan polenlerden biri kasktan içeri girince refleks olarak kafamı salladım ve hem dengeyi hem de çizgiyi bozdum. Neyse ki çok yakında araç yoktu. Son olarak da İzmit'e giderken eski yolda Hereke civarında bir şanssızlık başıma geldi. Sanırım kışın donmayı engellemek için tırmık gibi bir aletle yolu hafifçe kazıyorlar. 30-40 metre kadar olan bu alanda 90km gibi bir hızla giderken bile şerit içinde bir sağa bir sola gittim geldim. Naçizane tecrübemi paylaşmak istedim.
Hepsi üstüste gelince de gusül tazelemek gerekti tabi :)

Geçmiş olsun murat abi

Bugün Sarıyer - bahcesehir- Sarıyer - başakşehir - Zekeriyaköy - Yeniköy. Yapım kicim kırıldı tek popoda geldim son turu o yüzden yarın siunevlere gidip koltukları elletmem lazım yumsattiriyim baya bi

Sağol Mehmet. Altın Elbiseli Adamin bir videosu vardi. Seleyi elden geciriyorlar. Bayagi farketmis diyolari videoda. Ustasi varmis bu isin. Orasi sanirim gidecegin yer.

Aynı gün içinde birden fazla sorunla karşılaştınız mı? Ben karşılaştım. Şöyle ki öncelikle sabah işe giderken emniyet şeridini ayıran devamlı beyaz çizgi yüzünden nerdeyse motoru deviriyordum. 10-12 cm genişliğe sahip ve asfaltla arasında 0,5-1cm gibi çok az bir yükseklik farkı bulunan bu çizgi çok tehlikeli, ya da bende travma yarattı. Ani frende hem kayıyor hem de dengeyi bozuyor. Allahtan dizlik varda ve neredeyse durduğum için dizimi bariyere dayayabildim. Çok şükür düşmedim. Aynı gün işten dönerken sıcağın ve trafiğin de etkisiyle kaskın vizörünü açık bırakmıştım. Uçuşan polenlerden biri kasktan içeri girince refleks olarak kafamı salladım ve hem dengeyi hem de çizgiyi bozdum. Neyse ki çok yakında araç yoktu. Son olarak da İzmit'e giderken eski yolda Hereke civarında bir şanssızlık başıma geldi. Sanırım kışın donmayı engellemek için tırmık gibi bir aletle yolu hafifçe kazıyorlar. 30-40 metre kadar olan bu alanda 90km gibi bir hızla giderken bile şerit içinde bir sağa bir sola gittim geldim. Naçizane tecrübemi paylaşmak istedim.
Hepsi üstüste gelince de gusül tazelemek gerekti tabi :)

Yerdeki beyaz çizgilere çok dikkat edelim. üstünden hiç bir şekilde gitmemeye çalışalım. Bir kısmı belirttiğininiz gibi üstelik kot farkına da sahip. Ayrıca oradaki beyaz boya asfalt ile irtibatınızı da kesiyor. Yani asfaltta kaymamak üzere yapılmış lastikler, bu çizgiler üstünde fren yaptığınızda kaymanıza ve üzülmenize sebep oluyor.

Perşembe - Pazar arası dört günde 2000 küsür km yaptım. Özellikle Marmaris - Datça arasında ve Bodruma 20-30 km kala dan itibaren yerde bahsedilen derin kazımalardan çok vardı. Motorun tekeri delinmiş yaptırmıştım, tekrar delik açıldı, gerçekten iyi sallıyor bu çizikler.

Sağol Mehmet. Altın Elbiseli Adamin bir videosu vardi. Seleyi elden geciriyorlar. Bayagi farketmis diyolari videoda. Ustasi varmis bu isin. Orasi sanirim gidecegin yer.

Tabi sadece motosiklet selesi yapıyor pulsarin selesini yaptirmistim baya farketmişti . hem de biraz daha yükselticem seyi

Pulsarin 60-70 TL ye hallettirmstm bunuda o şekilde yaptra bilirsem sıkıntı yok

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
mehmet jel mi yaptıracaksın?

ön arka 250 tl ya da 200 tl fiyat almıştım.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Mehmet sanırım şirinevlerdeki adamlardı fuarda.

biz iki arkadaş şirinevler motosayda jel yaptırdık fakat ekstradan visko yastık alın koltuğu derin kestirin jelin üstüne 1cm kalınlığında visko koydurun jel yakıyor ve terletiyor ve hatta imkanınız varsa koltuk kılıfını daha yumuşak bir material ile değiştirin bizim seleler gergin ve sert.

biz iki arkadaş şirinevler motosayda jel yaptırdık fakat ekstradan visko yastık alın koltuğu derin kestirin jelin üstüne 1cm kalınlığında visko koydurun jel yakıyor ve terletiyor ve hatta imkanınız varsa koltuk kılıfını daha yumuşak bir material ile değiştirin bizim seleler gergin ve sert.

kaca mal ettiniz?

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
kaca mal ettiniz?

bence orjinalini bozmayın artcı için çözüm var ve kesin çözüm. kendi koltuğuda airhawk dene cumartesi veririm denersin.uzun kullanımda en iyi çözüm olduğu konusunda yorum çok.Çünkü her ne kadar güzel sağlam falan deselerde ben pek güvenemiyorum doğrusu sonradan yapılana

bence orjinalini bozmayın artcı için çözüm var ve kesin çözüm. kendi koltuğuda airhawk dene cumartesi veririm denersin.uzun kullanımda en iyi çözüm olduğu konusunda yorum çok.Çünkü her ne kadar güzel sağlam falan deselerde ben pek güvenemiyorum doğrusu sonradan yapılana

Abi airhawka baktm fiyatlar yüksek bnce yapılan koltkta sorun çıkma sonuçta orjinji gbi yapılacak gidicem smdi şirinevler fyatta anlaşarak yapcaz yoksa portatif petdyapcam

şu sele konusunda yaptıran olsa da ben de yaptırıcam yoksa parayı bayılıp touratech ön arka seleyi değiştirmek zorunda kalacağım :(

gittim koltukcuya 180 tl jel sele dedi 1 kurus asa olmaz daha dedi biide kayıyordum seleden 70 tl de ona dedi

sonra söyle olmazmı böyle olmazmı derken turan abinin gezide kullandıgı fileden yaptırdım 40 tl ye aslında rahat file güzel götüm püfür püfür ese ese geldim

ihtiyacı olan varsa o adam isini düzgün yapyo özellikle terzisi cok iyi adam isinin ehli gidip görüse bilir.

( motoru satmayı dusundugumden 180 tl vermedim seleye )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar