Motoru aldigmdan beri yanmiyordu bugun yaninca garibime gitti ama![]()
aküyü söküp taktınmı ....
Motoru aldigmdan beri yanmiyordu bugun yaninca garibime gitti ama![]()
aküyü söküp taktınmı ....
dtc de giderken boşa alabilrmiyiz durmak gerekirmi?
Bunlar 160 Bakla olması lazım diye biliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:56 ----------
Bence Hepsini yaptır gitsin zaten %100 suçlu karşı değil mi?
Senin tramerinde sadece çarpma yazacak rakam yazmayacak.
Yada servisle anlaş çok hayati parçaları değiştir geri kalan ücreti de nakit al.Ama bunu ulu orta konuşma direkt servis müdürüyle konuş.Ama servis sizden bunun için biraz para ister,mesela hayati parçalar değişince kalan ücret 5000TL servise 1500TL verirsin 3500TL de sana kalır.
Niçin böyle bir şey yapmak isteyesin ki?
Değil DCT, değil motosiklet, hiç bir araçta giderken boşa almak mantıklı değildir. Mantıklı bir sebebi, gerekliliği yoktur.
eee sonra motora nasıl bineceksin ????
bir kaza olsa biryerinize birşey olsa ki olur inancındayım.hemen anlarsınız neden oldu bu kaza diye
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:09 ----------
arabada yaparım yıllarca bir sıkıntısını gormedim.yok musait se kompresor yerine bosta gitsin isterdim dtc sanzumanlada
eee sonra motora nasıl bineceksin ????
bir kaza olsa biryerinize birşey olsa ki olur inancındayım.hemen anlarsınız neden oldu bu kaza diye
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:09 ----------
arabada yaparım yıllarca bir sıkıntısını gormedim.yok musait se kompresor yerine bosta gitsin isterdim dtc sanzumanlada
Sahibinden ATILIK nc750x DCT var elimde ilgilenenlere duyurulur. Atılık derken 31.500 atana bırakıcam.
Motor garaj motoru değildir. Binilmiştir, gezilmiştir. Yatması çiziği çürüğü bulunmaktadır. Niye çünkü motora binilmiştir. Piyasada olan yatmamış motorlarlardan değildir. Hangi tip olursa olsun motorsa yatmıştır arkadaşım. Yatmıyorsa zaten motor değildir. Abuk sabuk tekliflerle gelenlere uslubunca cevap verilecektir. Abuk sorulara abuk cevaplar aldığınızda şaşırmayın diye yazıyorum. Tok satıcıyım. Motorumu değiştirdiğimden dolayı motor fazlasından satılıktır. Acelem yoktur. Fiyat nisan honda zammına kadar geçerlidir. Zam sonrası fark yansıtılacaktır.
Ustundekiler-Aksesuarlar
6000 km de Michelin PR4 lastikler.
Polis NC lerinde kullanılan koruma demiri (daha iyi koruyanı yoktur)
Givi s310 sis farları
Acerbis tarmac elcik koruma
Oxford elcik ısıtma
Zeus uzun cam (Orj verilecektir)
On cam ruzgar deflektoru
Km sayacı ustu GPS-NAV bağlantı demiri
Gidon ustu GPS-NAV-TEL bağlantı demiri
12v Çakmak-USB soketi (Gidon ustu)
12 USB soketi (Bagaj içi)
Gidon da bagaj açma düğmesi
Gidon yükselteme-geri çekme
Surucu+Artcı yumuşak sele
Waytake Radyator koruma
Full tank pad
Shad Cargo 40 arka Çanta
Shad SB60 Kumaş yan Çantalar (Motordan sokuldugunde tekerlikli pilot bavulu olmakta)
Kappa arka çamurluk (muadillerı arasında en ıyı koruma nerdeyse full kapalı)
Bajaj arka uzatma çamurluk
IRF orta ayak
Ayrıca elimde olan orj alçaltma kitide verilecektir. Taktırmıştım sonra orjinale geri aldım.
Yatma anı resmi de bulunmaktadır Diger resimler daha sonra eklenecektir.
Piyasa da bilinen bir motordur. Temiz bakılmış tüm bakımları yapılmıştır. Alan sadece 12000 bakımı yaptırıp kullanıcak. Zincir her 500 de yağlanmış her 1000 km de temizlenmiştir.
Kozmetik kusur olarak sağ tarafa yatmasından dolayı egzos da defermasyon vardır. Motoru randevu alarak bulundugu yerde görebilirsiniz.
Sahibinden ilan bilgisi;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6039802/detay/
Sanırım 1-2 saate onaylanır...
Sahibinden ATILIK nc750x DCT var elimde ilgilenenlere duyurulur. Atılık derken 31.500 atana bırakıcam.
Motor garaj motoru değildir. Binilmiştir, gezilmiştir. Yatması çiziği çürüğü bulunmaktadır. Niye çünkü motora binilmiştir. Piyasada olan yatmamış motorlarlardan değildir. Hangi tip olursa olsun motorsa yatmıştır arkadaşım. Yatmıyorsa zaten motor değildir. Abuk sabuk tekliflerle gelenlere uslubunca cevap verilecektir. Abuk sorulara abuk cevaplar aldığınızda şaşırmayın diye yazıyorum. Tok satıcıyım. Motorumu değiştirdiğimden dolayı motor fazlasından satılıktır. Acelem yoktur. Fiyat nisan honda zammına kadar geçerlidir. Zam sonrası fark yansıtılacaktır.
Ustundekiler-Aksesuarlar
6000 km de Michelin PR4 lastikler.
Polis NC lerinde kullanılan koruma demiri (daha iyi koruyanı yoktur)
Givi s310 sis farları
Acerbis tarmac elcik koruma
Oxford elcik ısıtma
Zeus uzun cam (Orj verilecektir)
On cam ruzgar deflektoru
Km sayacı ustu GPS-NAV bağlantı demiri
Gidon ustu GPS-NAV-TEL bağlantı demiri
12v Çakmak-USB soketi (Gidon ustu)
12 USB soketi (Bagaj içi)
Gidon da bagaj açma düğmesi
Gidon yükselteme-geri çekme
Surucu+Artcı yumuşak sele
Waytake Radyator koruma
Full tank pad
Shad Cargo 40 arka Çanta
Shad SB60 Kumaş yan Çantalar (Motordan sokuldugunde tekerlikli pilot bavulu olmakta)
Kappa arka çamurluk (muadillerı arasında en ıyı koruma nerdeyse full kapalı)
Bajaj arka uzatma çamurluk
IRF orta ayak
Ayrıca elimde olan orj alçaltma kitide verilecektir. Taktırmıştım sonra orjinale geri aldım.
Yatma anı resmi de bulunmaktadır Diger resimler daha sonra eklenecektir.
Piyasa da bilinen bir motordur. Temiz bakılmış tüm bakımları yapılmıştır. Alan sadece 12000 bakımı yaptırıp kullanıcak. Zincir her 500 de yağlanmış her 1000 km de temizlenmiştir.
Kozmetik kusur olarak sağ tarafa yatmasından dolayı egzos da defermasyon vardır. Motoru randevu alarak bulundugu yerde görebilirsiniz.
Sahibinden ilan bilgisi;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6039802/detay/
Sanırım 1-2 saate onaylanır...
Bükümden geldi ürünelr son fotoları
[url=http://hizliresim.com/OAr54Z][url]http://i.hizliresim.com/OAr54Z.jpg[/url][/url]
[url=http://hizliresim.com/z5G1oY][url]http://i.hizliresim.com/z5G1oY.jpg[/url][/url]
Güzel olmuş güzel günlerde kullan. A harfinin ortası basınçlı su gelince bükülecekmiş gibi duruyor.
herkese iyi akşamlar
bir sıkıntım vardı da bugun irf motordan aldıgım orta sehpayı taktırdım
motorum 2016 nc750x
sehpanın ayak basılan aparatı motoru kullanırken sol topuğuma değiyor birde motor fazla yüksek gibime geldi
hadi yükseklik neysede motoru yukarı kaldırması çok zor oluyor ama tekniği çözerim gibime geliyor inşallah
benim oturuş pozisyonumdamı bi sıkıntı var acaba sol ayagımı çok mu arkaya atıyorum
varmı bu ürünü kullanan böyle bir olayla karşılaşan?
not: pulsar 200 ns 6000 km den sonra ilk ciddi motorum ncx