honda MSX125 Türkiyede fiyatı 7200tl

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
MSX125, 7200 TL.’ye Satışta

Yurt dışında çok ses getiren bir motosiklet oldu...

Düşük ağırlık,yüksek tork, ufak tekerlekler derken, tam bir şehir içi haylazı diyorlar kendisine.
Honda’nın uzun süredir üretip mükemmel hale geldi dediği (bu seriden 930’000 adet üretmişler) 125 cc.’lik enjeksiyonlu motor (ki 10 beygir ve 11 Nm. tork ile bu ufaklığa ve kilosuna göre iyi değerler), 4 vitesli manuel şanzıman, kompakt şasi, ters ön çatal, tek amortisölü arka süspansiyon, hidrolik disk frenler, ön ve arkada 12 inç hafif jantlar ile iyi bir yapısı var bu hınzırın. Bu tasarım özellikleri ile birlikte Türkiye fiyatının da uygun olduğunu düşünüyorum.

Honda MSX125 için ısrarla yakıt ekonomisi deyip duruyor sitesinde. Ne kadar yakar bilmiyorum ama Honda ısrarla az takıyor diyorsa vardır bir bildiği…

Hani büyük SS ler için 250 lik racingler geçiş diyolarya, buda heralde scooterdan vitesliye geçiş heralde :)

Bu konuyu @barodi açar diyordum ama ondan önce davranmışsınız :)

Ben Scooter sevmiyorum. Bu nedenle şehir içinde kullanmak için ikinci motosiklet olarak hoş olurdu. Tabi fiyatı kazık gibi olmasaydı :mrgreen:

Honda kardeş, 5000 TL veriyim ;)

Motosikleti
Honda CL250 /tvs jüpiter 110
Fiyatıyla Türkiye pazarında yer bulamayacak bir model. Bu motosikleti alan 3-5 kişide ilerde stoklarda sorun olduğu için yedek parça sorun yaşayacak.
Bu modeli bu fiyata Türkiye getiren ya satmak istemiyor yada pazardan piyasan zerre anlamıyor.

Motosikleti
Yamaha Tracer 700
adm12 ben sizin yerinizde olsam Honda'ya motorsiklet pazarlama müdürlüğü ya da satış planlama müdürlüğü pozisyonu için iş başvurusu yapardım. Bu işlerden anladığınız anlaşılıyor.

Son düzenleme:
Bugün bayide gördüm , ne o oyle ufak tefek şey öyle ya..;)aslında cocuk motoru gibi yanlış anlamayın ama gerçekten cok ufak geldi bana.Ben binsem altımda kaybolucak :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar