Hayırlı olsun kazasız belasın kullanım
2 gün önce sokaktan caddeye fırlayan bir araba sola kaçmama rağmen arka çamurluğuma çarptı ve kaçtı yan yattım sağ sinyallerim ve sağ ayak koyma yeri(ismini bilmiyorum) kırıldı.
Şuan sağ ayak koyma yeri ve ön sinyalin bağlı olduğu v şeklindeki parça lazım nereden temin edebilirim uygun maliyetli?
https://i.imgsafe.org/483718df91.jpg
Çok sağolun biraz eziklerim çiziklerim var ağrısını çekiyorum ciddi birşey yok çok şükürÇok geçmiş olsun sizde bir şey var mı?
Ağa biri bana bu motoru anlatsın kafayı yicem? Söyleyim başlangıç motoru olarak falan almıcam param yok o yüzden en mantıklı şeçenek bu geliyor bana ybr veya cbf yerine bunu almak istiyorum ama bir türlü ikna olamadım. İçime çok siniyor ama bir yerdende hiç sinmiyor (daha önce hiç kullanmadım grom). Biri bana böyle tatlı tatlı anlatsın sizden ricamdır. Kullanış amacım şehir içi en uzak izmirdeki arkadaşlar bilirler yasemin cafe max oda oraya kadar git gel ben şirinyerde oturuyorum. Hani çok değişik bir motosiklet farklı baya telike adlı kullanıcı kendisi yakın arkadaşım olur adam aydın izmir izmir aydın yapmış başka birisi kuşadasına viraja gitmiş falan anlamadım ben
İyi günler bnde motorcu dünyasına msx le katıldım ,kuyruğu çıkartmak istiyorum kendim sökebilirmiyim varmı tecrübe etmiş olan?