İstanbul için buluşma facebook msx 125 türkiye sayfasında konuşulmaya başlandı ilgililere duyurulur.
İstanbul için buluşma facebook msx 125 türkiye sayfasında konuşulmaya başlandı ilgililere duyurulur.
)) bizden bi cacık olmaz taaa gecen kıştan beri konuşuyoruz buluşalım buluşalım koca yaz geçti
1 kere oldu oda 3-5 kişi ancaydık
![]()
En tecrübelilerden olarak siz düzenleyin hocam o zaman![]()
Valla bu pazar toplanıp gezelim Saat 11-12 gibi
Kimler geliyor
otobanda buluşup kılasık motorcu güzergahı şileyeNereye![]()
onkarakter
Arkadaslar bu motosiklete artci icin neler yapilabilir. Sirtlik ya da koltuk alternatifleri var midir. Esim de cok begendi ama su artci isini cozmemiz gerekecek.
)) bizden bi cacık olmaz taaa gecen kıştan beri konuşuyoruz buluşalım buluşalım koca yaz geçti
1 kere oldu oda 3-5 kişi ancaydık
![]()
Cabuk satabildin mi piyasası nasılTaaa o zamanlardan bir iki de ben demiştim. O arada motoru sattım bile : )
Size iyi eğlenceler
Merhabalar. Grom için ayna önerisi olan var mı ? Biraz bakındım ama bulamadım. Elciklere bağlananlar güzel durmuyor o yüzden onları pek düşünmüyorum. Orjinal aynasını çok beğeniyorum şekil olarak ama sağ tarafı omzumu gösteriyor solda bi sıkıntı yok. Öncelik olarak buna bir çare varsa onu yapayım eğer yoksa yenisini alayım. Cevaplarsanız sevinirim, herkese kazasız sürüşler![]()
Resmi goremedim ama sanirim shark raw ? Diyosunuz
Valla bu pazar toplanıp gezelim Saat 11-12 gibi
Kimler geliyor