Arkadaşlar 1000km bakımını yaptırdım çok şükür canavar gibi şuan yanlız gele perde başıma bir olay geldi lastikleri pazar günü değiştirmeye karar verdim neyse saatlerce pazar günü açık bit yer bulmak için gezdim durdum en sonunda bir yer buldum aklımda City grip vardı fakat Satıcı satmıyormuş.Elinde sadece sava vardı. Lastikleri övdü felan sıkıntı olmaz dedi satın aldım lastik değiştirmeye gittim değiştiren kişi göbeğin bir tanesini takmayı unutmuş 2 gün sonra arkadan fena ses gelmeye başladı hemen evimin yanında ki motorcuya gösterdim aga dedim bu ne o da arka bilye dağılmış dedi. Servise götürdüm hemen başta anlamadılar sorun yok arka bilye kolay kolay dağılmaz diye grçiştiriyorlardı ki göbeğin olmadığını fark edince hemen Göbek taktılar ve evet abi arka bilye dağılmış dediler neyse sonuç itibari ile 15 tl gibi cüzi bir miktara değiştirdim. Ucuz atlattık servis dışında daha götürmem bir yere şuan çok memnunum aletten canavar gibi çok şükür. Birde gaza geldim kız Ankara'ya çağırıyor MSX le gitsem mi

çok pis gaza getirdi beni

))))