o fiyatlara mt revenge tavsiye ederim. kaza yapan bir arkadaşım hemen gidip yeniden aynı modelden aldı. hatta aynı desenini
tabi çene açılacak paranoyası ile yaşanmaz. ama abi üzülerek yorumuna katılmadığımı belirtmek istiyorum. yani o kadar dikkatli güvenli kullanan birisinin kesik eldiven yerine eldivensiz çene açılır kask yerine kasksız da kullanabileceği çıkar rahatlıkla. madem kask asfalta deymeyecek kadar güvenli sürüş yapıyorum takmayayım niye ağırlık yapayım kafamda. yani bu mantıktır aslında.
kafamdan pekmezim akacağına dötümden ter aksın. yazın da kışın da mevsimine göre ekipmanımı tam takım giyerim. bu msx te de böyleydi yüksek cc motosikletlerimde de böyleydi. yani ben oldum sendromu vardır motosiklette. gerek yok bunu düşünmeye. pistte tekniğin dibine vurursunuz artık olmuştur. her virajı kusursuz alırsınız her turda daha iyi tur zamanı yaparsınız artık olmuşsunuzdur ama trafikte hiçbir zaman bir sürücü motor sürmeyi tam anlamıyla öğrenemez.
abi ben çok dikkatliyim kask takmama gerek yok kıyafet giymeme gerek yok mantığıyla aynı geldi söyledikleriniz