valla ben aldım ehliyeti persembe emniyete gittim aynıgün veriyolar sandım b sınıfı ehliyetimide aldılar salıya kadar hic ehliyetim yok ise giderken araba ehliyetimde kalmadı cevirseler anlat anlata bilirsen:cherry:26 diye biliyodum ben dogrusu nedir .
Sınava girdim sınav gayet kolaydı bakalım sonuç ne olucak
valla ben aldım ehliyeti persembe emniyete gittim aynıgün veriyolar sandım b sınıfı ehliyetimide aldılar salıya kadar hic ehliyetim yok ise giderken araba ehliyetimde kalmadı cevirseler anlat anlata bilirsen:cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:55 ----------
gecen carşamba istanbul kocaeli git gelyaptım bazan 5 6 vites arıyo insan 4 viteste vites artırmaya calıstıgım oldu:cherry:
26 diye biliyodum ben dogrusu nedir .
Sınava girdim sınav gayet kolaydı bakalım sonuç ne olucak
yok vermediler bende anlamadımEhliyetini aldıktan sonra karşılığında geçici ehliyet vermediler mi? Vermiş olmaları gerekiyor![]()
herkese merhaba. bende 4 gün önce scooter ile takas edip bir msx aldım. şuan için çok memnunum. istanbul daki arkadaşlar ile bir msx grubu tadında bir buluşma yapılabilir ortaya güzel bir bilgi alışverişi de çıkar bu şekilde.
herkese iyi günler.
Hoş geldin aramıza, önümüzdeki cumartesi Mecidiyeköy Profilo alışveriş merkezi önünde buluşacağız, sahile inmeyi planlıyoruz. Facebook'tan " Honda Msx 125 TÜRKİYE " grubuna katılırsan daha detaylı bilgi alabilirsin.
Bu arada bende rüzgar siperliğini taktıktan sonra yakıt performansı testi yapayım dedim, depoyu ağzına kadar doldurdum, KM sayacını resetledim. Benzin gösterge ışığı yanıp sönmeye başladığı anda tripmetreyi açtım baktım, ne göreyim tam tamına 352 km deponun içinde kabaca yarım litre vardı sanırım. Yani yaklaşık 5.1-5.2 LT ile bu KM yi yapmış oldum. Düşük devirde kesinlikle yakmıyor alet, 5 bin devirin üstüne çıkmadım pek, otobana çıktığımda ise ortalama 65-70 ile gittim. Bu tabloyu görünce MSX'e bir kere daha aşık oldum.
Bayram tatilinde de 2 günlük Yunanistan seferi düzenleyeceğim bir aksilik çıkmaz ise, MSX ile Yunanistan'ı feth etmek hoş olur diye umuyorumHemde biraz para bırakmış olurum Yunanlılara, malum zor durumdalar
![]()
Hoş geldin aramıza, önümüzdeki cumartesi Mecidiyeköy Profilo alışveriş merkezi önünde buluşacağız, sahile inmeyi planlıyoruz. Facebook'tan " Honda Msx 125 TÜRKİYE " grubuna katılırsan daha detaylı bilgi alabilirsin.
Bu arada bende rüzgar siperliğini taktıktan sonra yakıt performansı testi yapayım dedim, depoyu ağzına kadar doldurdum, KM sayacını resetledim. Benzin gösterge ışığı yanıp sönmeye başladığı anda tripmetreyi açtım baktım, ne göreyim tam tamına 352 km deponun içinde kabaca yarım litre vardı sanırım. Yani yaklaşık 5.1-5.2 LT ile bu KM yi yapmış oldum. Düşük devirde kesinlikle yakmıyor alet, 5 bin devirin üstüne çıkmadım pek, otobana çıktığımda ise ortalama 65-70 ile gittim. Bu tabloyu görünce MSX'e bir kere daha aşık oldum.
Bayram tatilinde de 2 günlük Yunanistan seferi düzenleyeceğim bir aksilik çıkmaz ise, MSX ile Yunanistan'ı feth etmek hoş olur diye umuyorumHemde biraz para bırakmış olurum Yunanlılara, malum zor durumdalar
![]()
herkese merhaba. bende 4 gün önce scooter ile takas edip bir msx aldım. şuan için çok memnunum. istanbul daki arkadaşlar ile bir msx grubu tadında bir buluşma yapılabilir ortaya güzel bir bilgi alışverişi de çıkar bu şekilde.
herkese iyi günler.
252 değil dimi :mrgreen: 352 km harika bi değer :thumleft:
Hay maşallah 1.44 lt bunu honda japonyaya mail atın adamlar yakıt tasarrufu görsünler. Helal olsun ben stok haliyle 1.8-1.9 yaktım