hayirli olsun oncelikle

acik hava fitresi
En sevdigim konulardan birtanesine el atmis durumdasin simdi . Bana gore bu konu tartisilirmi ? Tartisilir tabikide.
simdi bende soylemek istedigim konulari kulak ardi etmeseniz kimse yanlisa dusmez.
bizdeki acik hava filtreleri kagit . kesinlikle karbon degil . tozu cok cabuk iceriye alip kagidi curute bilir su senin simdiki yapms oldugun olay ve de su kacmaz diye bir kaide yok kesinlikle su kacar . ornek vermek gerekirsek burada cogu arkadasimiz araba yikamacisnda tazikli suyla motosikletlerini yikatiyorlar . su basincla birlikte cok cabuk aerodinamik gorevi gorur vede suyu iceri cok cabuk atar . bana katilmayan hatta ve hatta muthis derecede videolari olan su konunun herkez iyi yonune bakti . simdi soyleyeceklerimi birbe benim dusunceme gore fikir edinin derim . Air boxun hava fitresinin arka demir perdesini cikarmak dogru . demir perdenin arkadasindaki o 3 gen demir parcasiyla o boruyuda cikartmak dogru .
ama kesinlikle disaridaki o hava hortumunu cikartmak yanlis . bana kimse katilmiyorsa denesin buyursun . mmotosikletimizin zaten ruzyari , yagmuru , camuru Gogusleyen tek yeri Airbox dur.direksiyonu cevirin saga ve egilip airbox kutusunun oldugu yere dogru solda bakiniz cok rahat bir sekilde oradaki cikartmis oldugunuz dis hortum deligini gorebilirsiniz . kimisi yagmurlu havada cok suruyor kimisi toz topragin icinde cok suruyor . kimisi sadece gunesli havada cikartiyor ama dikkat edilmesi tek husus . ufacik bir zewk icin motoru gebertmeyelim . performas konusuna gelince zaten standart dyno testi bu motorun 8.3 free airbox da 10.3 tork artisi varmi var . hissede bilirsiniz cok kolay. ama sakin su sozlerimi aman ne bos konusmus gibisinden kulak ardi etmeyelim lutfen .yagmurlu havada zaten kilo metrelerce gidenleriniz var o ruzgar etkisi o suyu zaten o air box ustune dogru getiriyor . benim sizlere Nacizane fiktim : sadece air box un dis hortumuyla oynamamaniz . arkadasimizin yaptigi olay dogru hic bir zarari yok . tork artisi var bilgginize .
air box un icindekileri yani demir perde ile icerideki kucuk 8 - 9 cm lik hortumu cikarip kapattigimizda zaten ssesi gene alirssisniz . disa sakin dokunmayin derim . dogrusuda budur . tekrar soyluyorum inamayip youtubedeki videolari izleyip haksiz diyen varsa dedigimi yapsin baksin . direksiyonu saga kirsin ve airbox kutusunun o hortum kismina bir baksin.
saygilar herkese