YZF ile AEA nın söylediklerinin altına imzamı atarım. Ben d eilk izlediğimde bu adam Honda cı demiştim ama YZF ile CBR yi canlı canlı karşılaştırınca istemesem de haklı olduğunu anladım. Şimdi birçok kişi YZF de öğrenim çok kolay vs diyeck bence ama YZF den daha kolay adapte olabileceğin seçenekler var.
eğer amacın SS ise bence güzel 2. el bir CBR 125 ile başlayıp sonrasında tecrübe edindikten sonra SS oturuş tarzı olan bir 250 liğe geçmende fayda var.
Ayrıca aşağa yukarı aynı tercih sıkıntılarını yaşamış biri olarak tecrübelerimi paylaştığım şu başlığı okumanı tavsiye ederim
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/133194-baslangic-icin-ss-dusunenlere-yardim.html
Hocam kimse alınmasın ama benim görüşüm bu şekilde.
Ben YZF kalitesiz demiyorum, yeni CBR YZF den daha kaliteli diyorum. Üstelik aynı şeyi benden önce o gün beraber gezdiğimiz bacanağım da aynı şeyi söyledi.
Buna ek olarak oturuş pozisyonu ile ilgili yorumumu da ilgili yazıda yapmıştım dikkat ederseniz.
Siz YZF almışsınız kazasız belasız güle güle kullanın ama ben sırf YZF ile 1-2 olumsuz şey yazdım diye diğer yazdıklarımı "yazdığı hiçbirşeye inanmazdım" şeklinde yorumlamanız ilginç. Acaba YZF yi konu dışı bırakırsak size gör yazdıklarımda yanlış olup da inanılmaması gereken neler var bilmek isterim? Hem beraber tartışırız hem de yanlışlar varsa ben de doğrusunu öğrenmiş olurum.