Honda Integra 2012 (Foto Galeri)

Hondada isimler carpısıyor. :) Bu model arabasıda var.Paylaşım için teşekkürler.Scooter sevmesemde güzel.:)

Moderatör
İntegra zamaninda guzel arabaydi, spor arabaydi. Yillar gecti maxi scooter mi oldu yani :)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bunlar konsept araçları.
Seri üretime geçileceğini zannetmiyorum.
En azından şu an için.

Moderatör
Birde dikkatimi cekti, cbr 250r ile ayni mi ön far kismi? Bu tasarimi cok gormeye basladik sanki.

İntegra kral arabaydı 1700 cc motor sunroff felan havalı arabaydı, şimdi ise mutasyon geçirmiş:)

Fotoğraflara bakınca, pek konsept miş gibi görünmüyor. Yani neredeyse bir yerlerde satışa çıkmış gibi.

Yandan görüntüsü, vitesli moto gibi (lastikleri büyük filan) 700 cc motordan da bahsediyor, ufak tefek bir şey deği yani...

Birde dikkatimi cekti, cbr 250r ile ayni mi ön far kismi? Bu tasarimi cok gormeye basladik sanki.

Hondanin yeni yüzü diyebiliriz buna. VFR den CBR ye, yeni maxi scooterlarına felan herşeye bu far grubunu uygulamaya başladı. Bence güzel tasarım. Güçlü bir duruşu var

bu scooter dun yanlış bakmadıysam tamı tamına 700 cc di
scooterda honda gene tasarıma önem vermiş sıradışı bi hatları var ve kafa granejı çok sıra dışı
vfr1200 gibi granaj ve far tasarımı benzetilmiş

ön grenaj o kadar büyük olmuş ki o koca tekerler ve arka oturak kısmı minicik kalmış yani bana göre biraz orantısız olmuş

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel motor olmuş tarzım değil ama hoş gerçekten :)

ayak yere değecek abi scotterlardaki veya bu güzel makinadaki gibi ayaklarımı vites ve frenin hemen üzerine değil düz zemine koyunca kendimi güvende hissetmiyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar