sinyalleri cbr125r'larınkilerin aynısıalana hayırlı olsun ne diyelim
ama 3000den fazla 100cc motora verilmemeli diye düşünüyorum
![]()
Bunun debriyajı yok, vites nasıl atılıyor?
Hiçbir bilgin olmadan konuşma.Al bu da sana.Sahibinden aldığım mesaj.Az buçuk ingilizcesi olan kim inanmayacak şimdi bana?İnsanı paylaşım yapmaktan soğutuyorsunuz.Seni kandırınca elime ne geçecek be güzel kardeşim!Adamı sabah sabah zıvanadan çıkarıyorsunuz.Ben zaten motorumun ne olup ne olmadığını iyi biliyorum.
Resmi büyük boyut görmek için açılan sayfada üstüne tıklayın.
![]()
nasıl test etme imkanı buldunuz?kim test ettirdi?bende istiyorumbiraz daha ayrıntı verirmisiniz? japonmuydu elemanlar?:mrgreen:
şaka bir yana fiyatı makul olursa bende düşünürüm![]()
Japon olmadığına bahse girerim ama gerek malzeme kalitesi gerek işçilik olarak tam bir Japon olacağı kesin. Enjeksiyon herşeyi değiştirir. Yakıt en az %15 düşer. Performansı en az %10 artar.
Ben alacam da '''hani bana para''
İnnova yeryüzündeki en iyi Cup 'tur. Hacim olarak 250 cc 'lik kullanan arkadaşlara küçük gelebilir.
Hacim herşey değildir 2000 cc otomobil motorundan atmosferik olarak 240 Din HP alan atmosferikte 1 numara Honda'dan bahsediyoruz
Ayvalık'ta %75 Cup oranı vardır. Rüzgarı iyi yardığından tercih edilir.
Manisalı sağol .Keşke biraz pazarlık etseydin.Çok demişsin demeyeceğim.
Tam fiyat vermişsin.
Japon olmadığına bahse girerim ama gerek malzeme kalitesi gerek işçilik olarak tam bir Japon olacağı kesin. Enjeksiyon herşeyi değiştirir. Yakıt en az %15 düşer. Performansı en az %10 artar.
Ben alacam da '''hani bana para''
İnnova yeryüzündeki en iyi Cup 'tur. Hacim olarak 250 cc 'lik kullanan arkadaşlara küçük gelebilir.
Hacim herşey değildir 2000 cc otomobil motorundan atmosferik olarak 240 Din HP alan atmosferikte 1 numara Honda'dan bahsediyoruz
Ayvalık'ta %75 Cup oranı vardır. Rüzgarı iyi yardığından tercih edilir.
Manisalı sağol .Keşke biraz pazarlık etseydin.Çok demişsin demeyeceğim.
Tam fiyat vermişsin.
çok güzel makina hemide en sevdiğim renk mavisi normal innova ile arasındaki farkları yazabilirmisin performans olarak bence çok şanslısın ve dikkat ettiğime göre biraz daha geniş yapmışlar koltuk daha rahat gibi sanki 2. vitesde 80 yaptığı söyleniyor ayrıca o arka sinyallerin tanesi 115ytl idi en son yazın
Ayvalıkta CUP motorların tercih sebebi çin mallarının olmasıdır atıyorum rüstem dayı neden cup motor tercih etsinki :queen: Bende scooter kullanıyorum bu arada![]()