Honda İnnova Enjeksiyonlu (Yeni Modeli)

sele biraz daha geniş gözüküyor bizim standart modelde uzunluk olarakta bi2-3 cm fark var gibi..

sinyalleri cbr125r'larınkilerin aynısı :) alana hayırlı olsun ne diyelim:) ama 3000den fazla 100cc motora verilmemeli diye düşünüyorum :)

sinyalleri cbr125r'larınkilerin aynısı :) alana hayırlı olsun ne diyelim:) ama 3000den fazla 100cc motora verilmemeli diye düşünüyorum :)

100 cc mi hacı bu şimdi:silent::silent: ben bu motora canimi veririm enjeksiyonlumu ozaman herşeyimi veririm:queen::queen::queen::queen::queen:

nasıl test etme imkanı buldunuz?kim test ettirdi?bende istiyorum:p biraz daha ayrıntı verirmisiniz? japonmuydu elemanlar?:mrgreen:

şaka bir yana fiyatı makul olursa bende düşünürüm:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hiçbir bilgin olmadan konuşma.Al bu da sana.Sahibinden aldığım mesaj.Az buçuk ingilizcesi olan kim inanmayacak şimdi bana?İnsanı paylaşım yapmaktan soğutuyorsunuz.Seni kandırınca elime ne geçecek be güzel kardeşim!Adamı sabah sabah zıvanadan çıkarıyorsunuz.Ben zaten motorumun ne olup ne olmadığını iyi biliyorum.

Resmi büyük boyut görmek için açılan sayfada üstüne tıklayın.

Özür dilerim :cat::salut:

Japon olmadığına bahse girerim ama gerek malzeme kalitesi gerek işçilik olarak tam bir Japon olacağı kesin. Enjeksiyon herşeyi değiştirir. Yakıt en az %15 düşer. Performansı en az %10 artar.
Ben alacam da '''hani bana para''

İnnova yeryüzündeki en iyi Cup 'tur. Hacim olarak 250 cc 'lik kullanan arkadaşlara küçük gelebilir.

Hacim herşey değildir 2000 cc otomobil motorundan atmosferik olarak 240 Din HP alan atmosferikte 1 numara Honda'dan bahsediyoruz

Ayvalık'ta %75 Cup oranı vardır. Rüzgarı iyi yardığından tercih edilir.

Manisalı sağol .Keşke biraz pazarlık etseydin.Çok demişsin demeyeceğim.

Tam fiyat vermişsin.

Son düzenleme:
Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
çok güzel makina hemide en sevdiğim renk mavisi normal innova ile arasındaki farkları yazabilirmisin performans olarak bence çok şanslısın ve dikkat ettiğime göre biraz daha geniş yapmışlar koltuk daha rahat gibi sanki 2. vitesde 80 yaptığı söyleniyor ayrıca o arka sinyallerin tanesi 115ytl idi en son yazın

Bakamadım mesaja ama inandım kusura bakma önüne gelen yazıyo.

2,4lt / 100 km gayet makul değer. Ama bana sorarsan 2,1 normali.

Basışa ve ustalığa bağlı biraz da demi. Ben enjeksyonluda Normali 2.1 ise 1.8

değerine basarak ulaşabilirim. Bu bir motor sanatı.

nasıl test etme imkanı buldunuz?kim test ettirdi?bende istiyorum:p biraz daha ayrıntı verirmisiniz? japonmuydu elemanlar?:mrgreen:

şaka bir yana fiyatı makul olursa bende düşünürüm:)

hondadan aradılar yarın yeni innova gelicek test etmek istermisiniz dedi bende kabul ettim ertesi günde gittim kullandım çok hoşuma gitti bir daha bindim :cat: gerçekten çok zevk veriyor kullanırken ben diğer cuplarıda kullandım hiç bu kadar zevk almamıştım kısaca harika

Japon olmadığına bahse girerim ama gerek malzeme kalitesi gerek işçilik olarak tam bir Japon olacağı kesin. Enjeksiyon herşeyi değiştirir. Yakıt en az %15 düşer. Performansı en az %10 artar.

İnnova yeryüzündeki en iyi Cup 'tur. Hacim olarak 250 cc 'lik kullanan arkadaşlara küçük gelebilir.

Hacim herşey değildir 2000 cc otomobil motorundan atmosferik olarak 240 Din HP alan atmosferikte 1 numara Honda'dan bahsediyoruz

Tam fiyat vermişsin.

saol tşk ederim dedigin gibi enjeksiyon olmasındanmı nedir vites aralarında gaza çok çabuk cvp veriyor ve kesiciye çok geç giriyor mükemmel bi motor hakikaten innova motor cupların içinde en iyisi sana katılıyorum

Son düzenleme:

Tam fiyat vermişsin.

Ayvalıkta CUP motorların tercih sebebi çin mallarının olmasıdır atıyorum rüstem dayı neden cup motor tercih etsinki :queen: Bende scooter kullanıyorum bu arada :)

çok güzel makina hemide en sevdiğim renk mavisi normal innova ile arasındaki farkları yazabilirmisin performans olarak bence çok şanslısın ve dikkat ettiğime göre biraz daha geniş yapmışlar koltuk daha rahat gibi sanki 2. vitesde 80 yaptığı söyleniyor ayrıca o arka sinyallerin tanesi 115ytl idi en son yazın

evt koltuk geniş ve çok rahattı bence normal innovayı innovacı arkadaşlar yazsın ben 1.viteste 50 2.viteste 70-75 arası yaptım evt normal innovaların sinyaları 115 -120 arasımış öle söleniyor tabi bilemiyoruz

Re: Fuel Consumption 125i
« Reply #2 on: August 28, 2008, 07:53:55 AM »

--------------------------------------------------------------------------------
Bu da benzin muhabbetine katılsın

My best fuel consumption with the Honda Innova 125i modell until now was 1,65 Liter/100km. When I travel with my Sozia, I need 2 Liters, but not more!!!
I never needed more than 2 Liters/100km.

Gittim Bellona'ya İnnova baza aldım az yakıyomuş.

Son düzenleme:
Ayvalıkta CUP motorların tercih sebebi çin mallarının olmasıdır atıyorum rüstem dayı neden cup motor tercih etsinki :queen: Bende scooter kullanıyorum bu arada :)

Sen de haklısın ama ben de rüzgar dedim yanlı bişey mi var ortada polimik yapma.:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar