Honda İnnova 125cc (cup) mu Yoksa Kymco Agility 125 mi ?

Kymco Agility 125 mi Yoksa Honda İnnova 125 (cup) mu ? Sürücü Güvenliği ve Uzun yol..

• Tabiikide Kymco Agility 125

Oy: 5 25.0%
  • Tabiikide Honda innova 125 (cup)

Oy: 15 75.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
S.a Mt Cemaati

ewet beyler Honda İnnova 125cc (cup) mu Yoksa Kymco Agility 125 mi ?

Cup 100-110 dan sonra hafif olduğu için kendini hisseddirmezmiş ve güvensiz sürüş sağlarmış.

Kymco agility 125 güvenli diyolar ama en fazla kac yaptıgını bılmıyorum bı arkadşn twona nın videoda izledım 120 bastı en fazla bir artcı ile ama ınanmıyolar..

Kymco En Fazla Kaç basar ?
Cup Da Sürücü Güvenliği war mıdır ?

+ Olarak cok Merak ettigim bir sorum kymco agility 125 ile ordu - samsun(300) ve ya (400) km Lik Bir yol kat edebilir miyim ?

Okudugnuz Ve Cevap yazdıgınız ıcın cok teşekkür ederim...

Lütfen Arkadaşlar yardımlarınızı esirgemeyin :S

Son düzenleme:
Bence marka olarak kymco ama model olarak olabilirse agility yerine super8 olursa çok güzel olur.Hakikaten güzel bir motor ve bahsettiğin gibi uzun yola da gelir:cat:
Oyum yine de agility'e:cat:

Bence Honda İnnova 125 derim.hem seri hemde benzini az yakan motosiklet tipi :) ve adıda war yani.honda hayat ondaaa :)

ama myhen'ın dedigi gibi kymco'nun super 8 modeli gercekten cok harika.her türlü yola gider gelirsin.viraja yatma olayı gercekten ve gercekten cok süper :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Agility'nin son hızı ile Innova sabit gidiyor..:)Innova diyorum..hem yakıt hemde sağlamlık yönünden gene Innova..ama Agility'de harika bir scooter..:cat:

Agility'nin son hızı ile Innova sabit gidiyor..Innova diyorum..hem yakıt hemde sağlamlık yönünden gene Innova..ama Agility'de harika bir scooter..

abicim sağlam ikiside biliyorum ben uzun yoluda diyorum mesela ordu-samsun (300 km ) yada 400 km bır yol yapcam hangısını tercih etmeliyim arasından güven ve uzun yol için...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
RifatKardu ;

Uzun yolda Innova Agility'den daha hızlı gider merak etme..hemde daha az yakar..:)

Geçen ben Innova ile 2 kişi 90km lik bir yol yaptım..2 kişi olmama rağmen 105-110'un altına düşmedim..:)

Ve işte 90 km'de yaktığı yakıt ;

''90km/1,6lt''

Ve işte 90 km'de yaktığı yakıt ;

''90km/1,6lt''

yakıt onemlı deil :D Benzinliğimiz var.

Ama bana güven lazım motorda birde bişi dicem agility ile uzun yolda 300 km lık bır yolda 100 km aralıklarla mola versem 10-15 dklık sigara molası sonra motoru şişirmez deme yola devam edınce

honda kymcoyu alır 2 ya katlar sonra büzer basar tekmeyi bu ikiliyi karşılaştırmak çok mantıksız innova şu an için piyasada kullanılacak en iyi ulaşım aracıdır ha benzinliğim olsa gene innova kullanırdım ancak yanınada cbf 600 alırdım gene honda derdim.....uzun yola gidermi ben tek seferde 600 km yol yaptım izmir bodrum gidiş geliş tık demedi.....innova şişerse bende elimde bulunan 3 cup modelide yakarım böyle bişeyin olması imkansız...

honda kymcoyu alır 2 ya katlar sonra büzer basar tekmeyi bu ikiliyi karşılaştırmak çok mantıksız innova şu an için piyasada kullanılacak en iyi ulaşım aracıdır ha benzinliğim olsa gene innova kullanırdım ancak yanınada cbf 600 alırdım gene honda derdim.....uzun yola gidermi ben tek seferde 600 km yol yaptım izmir bodrum gidiş geliş tık demedi.....innova şişerse bende elimde bulunan 3 cup modelide yakarım böyle bişeyin olması imkansız...

Saolasın lütfen bilgilerinizi paylaşın ve honda innova satan warsa bana ulaşsın beyler hanımlar

bişi sorcam innovada mesela 110 yaptın motor altında yokmuş gibi oluyormuş öle bişi war mı birde güvensiz oluyormuş?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar