HONDA Güvenli Sürüş 1 Eğitimi

bende o eğitime katıldım.pistin küçük olması dışında herşey mükemmeldi.kurs sonunda cbf 500 ve cbf 1000 abs kullanmamıza izin verdiler.tabi ki burda amaç bu makinalara özendirmek değil aksine uzak tutmak.hocalar böyle diyor.ne kadar hızlı olduğunu görün ve bunlardan uzak durun demek için kullanmanıza izin veriyorlar.gerçektende cbf1000 kullanmam iyi oldu.cbf 500 hadi neyse de 1000 resmen uçuyormuş gibi geldi bana.gerçi haddimi biliyordum ama makinayı kullanınca bilincimi pekiştirdim.bir de platonik aşkımı(valkyrie rune) orda görünce dünyalar benim olmuştu.özellikle yeni başlayan herkese şiddetle tavsiye ederim..

gaffar : bende honda 1 eğitimi aldım hatta sertifikam duruyo ama çok memnun kaldım .eğitim şart!!!

Yau konuyu hortlatmış gibi oluyorum ama idare ediverin artık... Ben hayatımda bisiklet dahi kullanmadım, otomatik scooter düşünüyorum. Bu Honda'nın GSE-1'e katılsam bana faydası olur mu? Allah'ım nasıl öğrenecem ben bu motor işini aağğğğrrrh :thumright :santa:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sıfırdan başlayan için zaten ideal. Eşten dosttan yalan yanlış öğrenmek yerine (genellikle durum bu), doğru tekniği öğrenmek lazım.

Yau konuyu hortlatmış gibi oluyorum ama idare ediverin artık... Ben hayatımda bisiklet dahi kullanmadım, otomatik scooter düşünüyorum. Bu Honda'nın GSE-1'e katılsam bana faydası olur mu? Allah'ım nasıl öğrenecem ben bu motor işini aağğğğrrrh :thumright :santa:
hocam mesajına çok güldüm smilyler de çok komik nerden buldun onlara da :gülüp duruyorum :mrgreen: gs1 in faydası olur olur, olmaz mı :mrgreen: ehem ehem, eğitimin faydası olur mu endişesiyle hareket etmeyin her eğitimin tahmininizden çok faydası var. Ben katıldığım her eğitimden fayda sağladım, aynı eğitimleri tekrarlamak bile faydalı, eğitim almayınca insan hamlaşıyor, motosiklet sürüşü böyle birşey

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
teorik eğitim aldım diyip büyük cc motorla yollara düşmeyin teorik bilgiyi sindirmek zaman ister

Bir de Yamaha'nın tek günlük eğitimi varmış Kilyos'ta 150 TL, acaba ona mı gitsem...
Hiç bilmeyen birine de öğretebilirler herhalde :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar