Honda Goldwing 1500 Turbo!

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Azimli arkadaslar neler yapıyor...

HondaGoldwing15001.jpg

honda-goldwing-05-bikepics-330423.jpg

honda-goldwing-05-bikepics-330421.jpg

Motosikleti
Su Motoru
Yok abi bunu herhangi bir adam yapamaz basmış parayı yaptırmış, sanırım 350 km. filan yapar bu alet, ayrıca buna binilmezde o borulara insanın ayağı kolu değse sanırım anında yakar sonra 1. derece yanıklarla uğraş, ama görüntü olarak değerlendirecek olursak "alet nalet" diyorum :p ...

makina acayip güzel eminim bi okadarda güçlüdür bu aleti kullanırken korkmamak elde değildir her halde :queen:

Adam benzin deposunu küçültmüş o ıvır zıvırı sokacam oraya diye, zaten 1500 motor alet, dakka başı benzin alıyodur vatandaş...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu ne yaaa.napmıs abı adam.o motor ne oyle. yarısı dısarda.borular falan cıplak.
o borulara insanın ayağı kolu değse sanırım anında yakar sonra 1. derece yanıklarla uğraş,
MeTaL haklı walla. nedıyım daha. ayrıca son ıkı dıkkat edersenız benzın yada yag akıtıyo.bence guzel olmamıs. :farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar motor gayet iyi ama metal yanık konusunu zannedersem yanlış biliyo
1. derece yanık türü en hafifi yanık türü
2.derece yanık türü orta yanık türü
3.derec yanık türü en lehlikeli ağır yanık türü olduğunu biliyorum
yanılıyorsam lütfen düzeltin diyeceğim ama yanılmıyorum :rendeer:

MeTaL' Alıntı:
Yok abi bunu herhangi bir adam yapamaz basmış parayı yaptırmış, sanırım 350 km. filan yapar bu alet, ayrıca buna binilmezde o borulara insanın ayağı kolu değse sanırım anında yakar sonra 1. derece yanıklarla uğraş, ama görüntü olarak değerlendirecek olursak "alet nalet" diyorum :p ...
orda ayaa denk gelen egzos deil,turbodan hava filtresine gelmekte olan turbo cıış borusudur dolayısııla motora souk hava yollamaktadır:bounce: yazın serinletici etkisi bile olabilir:queen:

Motosikleti
Su Motoru
johny ölüyü diriltmişsin helal olsun :p ...

iyi oluyo aslında bea.. gözden kaçan başlıklarıda incelemiş oluyoz.. bu arada bende yorumumu yazayımm... motor dehşet... :queen:

ya bende bu motorla ilgili başlık açıcaktım ama yönetimiz benden önce davranmış:cherry:
ben bu motorun 1500 turbo olduğudan başka bilgisini bulmamıştım detaylı bilgisini bulan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim:cat:

bu motoru yapmışlarda kullanan varmıdır veya kullanıyorsa nasıl oturur ne kadar süratlenebilir merak konusu :)

Arkadaşlar benim anlamadığım bu motorun neresi GOLDWİNG... Cünkü goldwing touring tarzı bir motor değil mi??

evet evet bu motorsiklette GOLDWİNG motoru var :cyclopsan :cyclopsan

Şimdi çaktım davayı :queen: :queen: :queen: Ama sadece motorla kalsa iyi bir dünya modifiye yapmış... Cok fazla be abicim delilik yaa...

Yanlis anlamayin ama hangi akilsiz yapmis bunu? Turbonun orada olmasi cok yanlis.

1. Depoya cok yakin, turbo isininca ne yapcaksin?
2. Oyle acikta olmasi cok yanlis, herseyi icine ceker ve sicak olunca dokunursan yanarsin.
3. Bu alet nereden hava cekiyor?

Bunu sadece gosteris icin yapmis, sunlar gibi adam akili bir yere taksa daha iyi olurdu.
http://www.mrturbo.com/gallery/gallery4.html

bence gereksız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar