Honda forza 250 vs Sym cruisym 250

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım internette youtube da birçok yerde araştırma yaptım ama bu iki motor un kıyaslamasını bir türlü bulamadım. Hondaz 31 bin cruisym nin 29 bin gibi ortalama fiyatları var. Sizce hangisini tercih etmeliyim. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sym yi boykot ediyorum 20 sene geçti hala bir yol bilgisayarı koymadılar

Forzanın fiyatı 31 bin tl olduğu yerde Sym ye 25 bin den fazla verenin aklına şaşarım.

SYM kullanmadığım için birşey diyemiyorum ama bir Forza kullanıcısı olarak Forza'yı rahatlıkla önerebilirim.

Q2j3Er.jpg

Teşekkür ederim değerli görüşleriniz için aklımı karıştıran tek şey cruisym nin konfor fren ve ağırlık dağılımı bakımından eşdeğerlerinden çok daha iyi olduğu. Açıkcssı benim için konfor ve güvenlik ilk aradığım hususlar olduğu için kafam çok karıştı.

Teşekkür ederim değerli görüşleriniz için aklımı karıştıran tek şey cruisym nin konfor fren ve ağırlık dağılımı bakımından eşdeğerlerinden çok daha iyi olduğu. Açıkcssı benim için konfor ve güvenlik ilk aradığım hususlar olduğu için kafam çok karıştı.

bulunduğun ilin bayilerini ara. test motorları var mı diye sor. honda'nın test motoru olabilir ama sym'nin sanmıyorum.

Ah ulan getirmiyorlar şu scooteri

Tvs Entorq 210

https://youtu.be/TtwXec_i9YU

Bir motosikletin, bilhassa Hint malı motosikletin fuar görüntüleri dışında fotoğrafı yoksa, öyle bir motor yok demektir. Hint firmaları böyle konsept yapıp üretmemeye bayılıyorlar. Zaten çıksa da bizim çapsız distribütör getirmeyecektir.

Arkadaşın sorusuna gelirsem, aradaki 3000 TL fark için Forza'dan vazgeçilmez. Ayrıca SYM bu model çıktığında yaptığı anormal fiyat artışıyla alınmamayı haketmişti, o yüzden almayın. Bakın dolar nereden nereye gitti fiyat yine sene başı fiyatına yakın. Kazıkçı Yamaha'nın gazıyla bu fiyata çıktı bu motor.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir motosikletin, bilhassa Hint malı motosikletin fuar görüntüleri dışında fotoğrafı yoksa, öyle bir motor yok demektir. Hint firmaları böyle konsept yapıp üretmemeye bayılıyorlar. Zaten çıksa da bizim çapsız distribütör getirmeyecektir.

Arkadaşın sorusuna gelirsem, aradaki 3000 TL fark için Forza'dan vazgeçilmez. Ayrıca SYM bu model çıktığında yaptığı anormal fiyat artışıyla alınmamayı haketmişti, o yüzden almayın. Bakın dolar nereden nereye gitti fiyat yine sene başı fiyatına yakın. Kazıkçı Yamaha'nın gazıyla bu fiyata çıktı bu motor.

Sen nasil yanahaya kazikci dersin bak bu yaz gene bayi de xmax nmax r25 kalmayacak siraya girixeksin almak icin

cruisym 12 ay sıfır faiz yaptığı ve 20.450 olduğu vakit aklımı çelmişti fakat şuanki fiyatıyla maxiler benim için seçenek olmaktan malesef çıktı. Çok yüksek fiyatlar. :(

uzun süre sym gts ve joymax kullanan biri olarak kesin söyleyeceğim .. bu fiyatlarla sym alan ya mağarada yaşıyor sanırım ... x max 250 forza 250 alınacak en güzel scooter seceneğdir .. max ile forza arasında kalsam tereddütsüz forza derim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar