motorun yeni. Aman aman bir aksilik veya değişiklik yoksa supap bozmaz bu sebeple ayarda yaptırmana gerek yok.
Şayet bozarsa , baktın yakıtı içiyo , çekmiyo vs öyle oynarsın. Eski araç değilki trigeri gevşedi, yok yağ yakıyo , yok piston aşırı hararette kaldı vs. Bence motorundan memnunsan ve çalışmasında sıkıntı yoksa oynama supapları. Veee 125 cc dende 85-90 dan fazlasını yapmasını bekleme
Ve 3000-4000 de yağını değiştir, mümkünse hava filtresinide değiştir, sonuçta iyi benzin ve iyi hava ile gidiyor gavur. Konya'da ben hava filtresini 7 TL ye alıyorum Büsan da toptancıdan, sende bul öyle biryer yoksa sahibinden de 15 Tl ye , Bayide ne kadar bilmiyorum. Aşırı frenlerden kaçın. Önüne bak ibreye veya direk tekerin önüne değil. Sonra ani bişi çıkar lap frenlersin tekeride kendinide üzersin.
rölantisi değişiyor şimdi zaten koltuk altında tıpacı çıkar ordan rölanti ayarını yapıyon. motor sıcakken yap , soğukken zaten gaz vermeden çalışmıyor hatta ben baya düşürdüm ısınana kadar motor lambada vs de durabiliyor ama ısındımı ışıkta vs de yok gibi çalışıyor tıfıl tıfıl...
evet lastikde SM100 dü. zaten sawa vs var başkada Fizy e uygun lastik.
Anes motorda 65 Tl demişler lastiğe bir bak.
N11 de 95
sahibinden de 80