Şu parçalar benim işimi görür mü? Aldıktan sonra olmama ihtimali var mı?
http://guvenmotormarket.com/urunler/honda-fizy-125-far-muhafaza-kirmizi/32/
http://guvenmotormarket.com/urunler/honda-fizy-125-alt-granaj-takim/34/
Bir de bu satıcı güvenilir midir?
şehir dışı ve 2 kişi dersen 125 cc kesmez, en az 200-250 cclere bak.
Kymco yu sürmedim ama sym ye fiddle ye bak tip aynı gibi. sym hoş ama top speed yavaş ve uzun yolda yorar.
Cygnus uzun yol zor çünkü motoru fındık kadar ve fizy kadar atik değil hemde küçük tek kişilik.
Fizy ise iyidir , 80-80 tek kişi , 2 kişide düzlükte takılırsın ama rampada 50-60 a inersin. ayrıca altı yakın çukur vs için gider.
kymko hariç diğerlerini kullandım.
uzun yol ve rahat etmek istersen 200-250 cc lik bak. hatta
honda foresight 250
aprilia scarabeo 200
Yamaha Majesty 250
Yamaha Xmax 200
Daelim S2
Honda Dylan 150
Honda Sh 300
Honda Sh 150
Kymco Agility 200
Kymco Xcitying 250
SYM GTS 250
SYM Joymax 200 - 250i - 200i
daha mantıklı. Ben temizini bulsam Honda Foresight alırım.
tşk ederim bilgi için heralde Fizy alıcam gibi en mantıklısı Fizy gerek güç olarak gerekse marka sağlamlığı sattıkları malın arkasında olması Honda alırım kafam rahat olur adamlar sattıkları malın arkasında sonuçta yedek parça sorunuda olmaz satarkende aynı şekilde rahat satarım altına dikkat ederim çukurlara falan sürttürmem diğer sıraladığın modelleri almam şu anda çok zor ilerde ancak tekrar tşk ederim
Sattıkları malın arkasında ama fahiş fiyatlar çıkabiliyor. 2.el alacaksan biraz motor bilgin varsa yağını buji kayış vs hepsini kendin değiştirebilirsin.
Konya'da bir yağ değişimine 40-45 Tl istediler , Sonra ayak marşını kullanırsanız varyatörden vızıltı gelir onu yağlamak için 60 TL istediler , hava filtresi 35 Tl , buji 40 TL vs. kendin alırsan
Yag 20 TL eneos
filtre 5 Tl
varyatör sesi (1 Litre Gres yağı al 15 yıl gider) 10 TL
Buji 7,5 Tl
kendin yapabilirsin.
Malzemeleri satmak istemeyebilirler. Kayışı mesela 120 Tl istediler ben Honda Kıvrak Motor Fethiye'den orjinal 51 Tl ye aldım kendim taktım.
Sanada tavsiye ederim. Hayırlı Olsun.