BUGUN HONDA FİZY Mİ SATTİM DAHA 6 AYLİK 1386 KM DEKİ KİZİMİ PCX ALACAGİM GUZEL MOTOR FİZY LANET ETİRDİ
Hayırlı Olsun. Hayırdır?
BUGUN HONDA FİZY Mİ SATTİM DAHA 6 AYLİK 1386 KM DEKİ KİZİMİ PCX ALACAGİM GUZEL MOTOR FİZY LANET ETİRDİ
Benim fizy 9000 km.oldu .Daha beni hiç üzmedi.inşALLAH böyle gider.
Benim cub'a 10-40W turbodizel yağ koyuyorum 4 litresi 25 lira, bi sıkıntı yok çok dert etmeyin ucuz yağdan bişey olmaz ama 10 liralık yağa 35 lira yazması haksızlık. Bide yağ nasıl bitmiş anlamadım ya benim çinlilerde bile o kadar yağ sorunu yok.Allah kaza bela vermesin...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
veeeeee
Konya'da Honda bayii diyen geçinen insan yahu yapma...
Motora 10 liralık yağ koyup 35 Tl alma... Daha 1000 Km gitmeden motor yağı bitermi yahu...
Önceden Castrol alırdım gözümün önünde koyardı,kazadan sonra 1-2 gün yattı ondan sonra bakmadım.
-Debriyajdan ses geliyor
-1000 kmde yağ bitmiş
-Ayak marşı zor çalışıyor hatta çalışmıyor
bunlar haricinde sıkıntı yok , oda usta diye daha doğrusu servis diye geçen adamların. Garantiyi falan boşverdim. Kendi Ustama götürüyorum artık.
Konya'da Dillan Motor var Adem abi. Öneririm.
Not: 50 cc lik veya 100cc lik le gitmeyin almaz. 600 cc veya CBF den altına bakmaz.
Benim gidondaki honda yazısını çıkartmaya çalışırken kırmışlar.yazının yarısı yok.Ne günlere kaldık adamlar nelere tenezzül ediyorlar.
Eyvah gitti motorun 2.el değerinin yarısı :cherry:Benim gidondaki honda yazısını çıkartmaya çalışırken kırmışlar.yazının yarısı yok.Ne günlere kaldık adamlar nelere tenezzül ediyorlar.