Merhabalar bende bugun fizzy 125 siparişi verdim ödememi yaptım inşallah cuma gün gelecek kargoyla.Bulunduğum ilde honda servısı yok bu yuzden en uygun olanı bulup istanbuldan sipariş ettım.fizzy hakkında hiçbir bilgim yok belırlı bır sure 60km yı gecmeyecegımı anladım yanlışım yoksa.Motorsıklette yenı bırı değilim fakat bız karadüzen moblette kullanırdık eskılerdeinşallah fizzy 125 modelını tercıh ettığım için pişman olmam.Okuldan eve evden okula gıtsem yeterlı tabı bırde balık sevdamız var.Çin mallarına göz attım 2200 den kapı açıyolar dedım ben bıraz daha verıp honda alayım.Hepinize saygılar sunuyorum.ıyı akşamlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:08 ----------
Birde zahmet olmazsa bu model için vergi nedir ,sigorta kaç liradır, plaka ruhsat kaça patlar bir arkadaş açıklarsa memnun olurum.Biz baya motorsıkletlerden uzak kaldık bizim zamanımızda ne vergı vardı ne sıgorta![]()
Ben 9 aydır falan biniyorum.
D.e arkadaşın dediği gibi bir -iki hafta sürmüyor. ben ilk gün aldım. gittim sigortacıya sigortasını yaptırdım. O sigorta kağıdıyla emniyete gittim. ertesi günde ruhsatımı emniyete gidip aldım. yani 1-2 gün üzerine düşerseniz alırsınız. Kaliteye gelincede yahu bu kadar paradan Honda Goldving kalitesi beklemeyin.
Plastik ise Beat'da aynı , spacy de aynı PCX de aynı plastik malzeme - grenajları. Activa ile karşılaştırmayın. O metal grenaj,
Ben 9 ay önce 64 TL'ye yaptırmıştım sigortayı axa'dan ve Honda axa sigorta ile anlaşması web sitesinden bakabilirsin. Birazdaha hesaplı diye biliyorum.
benim hiç kendimden suçlu kazam olmadı. ve yaş 23....
rodajda ben 80-90 gittim. tabi tepesine 100 kilo binipde 80-90 gitmeyin. yormadıktan sonra rodajını rahat yaparsınız. kilometrede 12-13 kuruş arası yakıyor Bende iridyum buji ve genelde şehir içi 80-90 dan aşağı inmem. KOnya'da anayolda kullanırım genelde çarşı - kampüs arası yardırırız...
Çinden iyidir... Şükür yani....