Celil YBR kardeşim,
Teşekkür edrim

Bu arkadaş yardım istemiş, ben tecrübelerimi yazdım, umarım yardımcı olmuştur

YBR aşıkları vardır ya, mesela Babaçi Kardeşim

aynı duygu beslemekteyim motoruma karşı. Marka Saymacağım ama Ünlü Markalardan alan Kardeşlerim, vayy çok yakıyor, vay gitmiyor, vay kayış değiştirdim (200 Km de:silent

, vay benim motor sabahları çalaışmamaya başladı gibi yakınmalar yaptıkça, sadece onlar adına azıcık üzülüyor, ama kendi adıma da iyi bir tercih yaptığım için azıcık seviniyorum
Bu motordan ne beklediğine bağlı, o yüzden yeniden yazayım:
Şehiriçinde 285 Km yapar 11 Lt benzinle, şehirlerarası sabit gazlamayla, 140 bile yapsanız 325 Km yi yapabilir 11 Lt ile...
Şehiriçinde aralara çok fazla dalamaz, ama Mondial 150 Zat da bu motorun çevikliğine ulaşamaz (Ulaşamadığı için söylüyorum)..
Şehirler arasında TEM de en baba tırmanmalarda 110 Km/h hızını korur, basarsan daha da gidebilir.
Arıza Yaapmaz:cat:
Oturma pozisyonu ve koltukları rahattır, şahanedir.
Dengelidir, çok ama çok yumuşak bir sürüşü vardır (eğer 150 Dylan gibi patinaj çekmesini isterseniz, yapamaz..)
Hele topcase eklerseniz, bagajdan bol bişiy kalmaz

Frenlemesi iyidir, kombine fren kullanmayı iyice talim ettiğinizde inanılmaz bir güven verir.
Ben düşüp sağ yan grenajı acık kırdım, 485 YTL

ale::silent:

ale: (Ama, sakın zannetmeyin tel-maşa, sağlam düştüm ve bu motor beni içinde tutup korudu) aynı veya benzer şiddetle kaza yapan bir diğer markalarda arkadaşlarım inaqnılmaz paralar ödediler:silent:

ale: Ben keyfe keder olduğundan daha değiştirmedim grenajı.
Disk Frenler ve fren merkezleri Avrupanın en iyisidir:cat:
Farlarını yazmayı unutmuşum, ilk aldığımızda, Buraki77 kardeşim önden gidiyordu, ''ağabey, arkamdan gözüme bir ışık çakıyor ama anlayamamıştım.ç.'' demişti. İyi bir aydınlatması var.
Ben düştükten sonra, çok iyi kullanamamaya başladım ama, hakkını verirsen şahanedir. V-Strom gurubu ile gezilere katılmıştık, scooter diye önce hafiften küçümsemişlerdi, bir de grupta Dylan vardı kiii, zati buraya yaz yaz bitmez

Gezinin sonunda Vstromcu arkadaşlar, saygı duyarız ağabey sizin ikinize de demişlerdir:mrgreen:
Satmaya niyetlenmiş ise bence kesin ihtiyacı vardır, yoksa satmazdı

Azıcık pazarlık muhakkak gerekir. Ancak neredeyse 8000 YTL ye dayanmış bir araç için de çok zorlamak herşeyden önce ayıp olabilir

:mrgreen: