Honda FES 250 Foresight Scooter

Tamam tamam izlemeye gerek yok 650 cc ayarında bi motor Ok mi Ok Ok

hehehe:p Olur mu abim, ben sadece o yol şartlarında, o zamanda, olan-olmuş bir olay ile ilgili yazdımdı:mrgreen:
Ok falan değil yaavv, bişr tarafta avrupa fatihi V-strom, öbür yanda scooter dediğimiz bir gariban:mrgreen::p
İşin en fantastik tarafı, V stromcu bir arkadaş, ''yaavv ben şu kadar para virdim, şu Dylan la aynı gitik demişti. Sonuçta Trafik, risk faktöreleri girince araya kimse gidemedi 300 km/h falan:p ortalama 120 gibi bir şey yapıldı, sollamalarda 140 gibi. İşin ironik yanı, beraber gittik ve geldik, kimse de kendini rahatsız hissetmedi:cat: Yani ilk bakış açısı ve düşünce pek doğru olamayabiliyor:) Sevgilerle:cat:

hehehe:p Olur mu abim, ben sadece o yol şartlarında, o zamanda, olan-olmuş bir olay ile ilgili yazdımdı:mrgreen:
Ok falan değil yaavv, bişr tarafta avrupa fatihi V-strom, öbür yanda scooter dediğimiz bir gariban:mrgreen::p
İşin en fantastik tarafı, V stromcu bir arkadaş, ''yaavv ben şu kadar para virdim, şu Dylan la aynı gitik demişti. Sonuçta Trafik, risk faktöreleri girince araya kimse gidemedi 300 km/h falan:p ortalama 120 gibi bir şey yapıldı, sollamalarda 140 gibi. İşin ironik yanı, beraber gittik ve geldik, kimse de kendini rahatsız hissetmedi:cat: Yani ilk bakış açısı ve düşünce pek doğru olamayabiliyor:) Sevgilerle:cat:

Aslında benim anlatmak istediğimde buydu. Şehir içinde maximum 150cc Şehirdışında maximum 250 cc Güvenli sürüş kuralları çerçevesinde yeter de artar bile.

Bende v-strom modelini tek geçenlerdenim ne varki 250 cc scoter in en az onun kadar rahat ve güvenli olduğunu düşünüyorum. Şehir insanları için scoter daha caziptir. Ama performans açısından şukadar bastım bukadar kovaladım olayı belki biraz beni açmıyor ama gereksiz bir iddia olduğuda ortada.

Şu an cruiser bir motora biniyor olsamda gönlümde maxiscoter var. Neden dersen çok rahat ve kullanışlı oldukları için. Bu sene böyle seneye kısmetse scoter.

Senin motor gerçekten tatmin olunacak bir motor. Allah kaza bela vermesin.:rendeer:

valla denizci muzaffer abimizde açıklamış.hocam çok güzel açıklamışsın cbfi satıp bundan alasım geldi :) 250cc ve km de 120kuruş gibi bir rakam yakıyor sanırım çok iyi.:cat:Bencede 4.500ytl ye çok iyi ayrıca kmside çok düşük.Alıp binilesi motor.

herkes e selamlar bende 99 model bir honda fes 250cc var 2001 trafik çikişli o kadar güzel bir motor ki bunu satip aynısının 2008 model sıfırını alıcam 36 bin km de ilgilenenler için duyurulur fiyat 4.500 lira pazarlık yok....

tel: 0555 7000 260

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar