Honda Dylan Marş Ruble Değişiminden Sonra Başlayan Ses ?

Arkadaşlar merhaba. Motorumun marş rublesi arızalıydı ve motor 2 aydır yatıyordu. 10 gün önce marş rublesini değiştirttim içini dışını komple temizleyip toplattım, ilk 2 gün birşey yoktu sonra birden " gırrrr " diye bir ses gelmeye başladı. Motorcuya sordum krank bilyası olabilir dedi, egzantrik zincirinden yapar dedi, sökmesini söyledim parça bekleyemem diyerek yanaşmadı. Aradaki farkı görmeniz için eski hali ve yeni halinin videolarını koydum bu ses nedir ? Neden birden başladı yardımlarınızı bekliyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=KcVmXiQyvRo Bu Şimdi ki hali
http://www.youtube.com/watch?v=ZIVnXyKfaUQ Bu da eski sessiz hali

dostum eger KRANK bilyasından ise,
sanıyorum motorcun rublenın önündeki somunu sökme apararı olmadan vura vura sökmüş olmalı ve sorun sonrasında oluşmuş olmalı,
ustana durumu izah et,
gerekırse açarken yanında ol ve somunun dışındaki parcalanmaları görünce işte bak durum sebebi budur diye vurgula...

Cevabın için teşekkürler Serkan. Yalnız ben bu sesi daha önce hiçbir dylan da duymadım acaba nedir bu ses onu öğrenebilirsem çok iyi olacak. Diğer yorumlarıda bekliyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:03 ----------

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun.

tamir atelyesi olan alman bir arkadasım bana; marş rublesi ile olusabilecek bir sorunun krank ile alakalı bir takım sesler cıkarabilecegini söylemişti ruble diyip geçme... aynen böyle demişti anlamamıstım bana kalırsa ustanın bir hatası yüzünden bu sesi çıkarıyor,serkan arkadasımızda demiş..

Bende usta hatası diye tahmin ediyorum yalnız artık geri dönüş yok gibi görünüyor. Benim merak ettiğim şey krank değişiminden sonra bu ses düzelir mi. Yani böyle bir ses yapacak başka bir parça var mı ?

ses'e bakılırsa krank gibi gelıyor,
fakat NET'ten ne kadar NET duyulur bu tartışılır,,,

Aslında buradan tespit zor ama buradaki motorcu arızaya "şu olabilir bu olabilir" şeklinde baktığı için buradan fikir alıp işlem yapmak istiyorum. Banada krank gibi geliyor eski çinli motorumda da aynı ses oluşmuştu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar