Bende kısmetse ağustos ayı içerisinde motoru alıcam . bir kaç sorum var aşağıdaki gibi yardım ederseniz sevinirim .
-Farı gece sürüşü için yeterli mi , arazi için değil ama gece şehirdışı olarak düşünün ?
-Yakıt için gerçekten çeşitli başlıklar ölçümler gördüm , hakkaten vaad edilen 100km/3.1L seviyelerinde mi ? yani 4 'e ulaşamazsın zordur diyebiliyor musunuz normal şehir içi kullanımında ?
-Oturma pozisyonu ve sele rahatlığı için ne söylersiniz , mesela benim asıl amacım cuma günü iş çıkışı İstanbuldan balıkesire gidicem yaklaşık 290 km + eskihisar feribot var . Bu yol için mesela bu motor uygun olur mu ?
-Çok performans meraklısı değilim lastiklerle ilgili çok şey okudum . Kimisi yeterli kimisi güvenlik için yeni lastik alınsa daha mantıklı diyor ? Siz ne dersiniz , genelde asfaltta kullanıcam . Ama mağlum belediyelerin türkiyede sayısız hizmeti sayesinde her yol arazi

-Birde bakımlar ve servis deneyimleri konusunda baya okudum gerçekten honda serviste ucuz ve kaliteli . Sizin bu konuda söylemek istediğiniz şeyler olursa lütfen yazın .
Şimdiden teşekkür ederim .