Honda Honda CRF250L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sabahleyin İstanbul yolunda İstanbul istikametine doğru giden Akköprü civarında bir CRF250 Gördüm sahabısı buralardamıdır acep?

Buda benim mermii. Crossa çevirdim düşünenler için yardımcı olur inş.
Resimler gözükmüyor ama sağ tıklayıp yeni sekmede aç derseniz görebilirsiniz.

photo.php

photo.php

photo.php

photo.php

photo.php

@35emre35: Hayırlı uğurlu olsun, siz sık sık gezi/aktivite içerisindesiniz, ilerde arazi enduro değerlendirmenizi bekleriz, zira en müsbet yorumculardan birisin hocam, kullandığın muadil/yakın motorlara oranlamasını raporlamanzı merak eden arkadaşlarım var.

aynen bende crf 250 yi cok merak ediyorum arazi performansı cadde kullanımı vs
görüşlerinizi merakla beklemekteyi(z)m

tek kelime ile güzel, arazi ve asfaltta çok çok yeterli bir motor. arkadaşlarımın motorunu kullanmıştım ve yeterli olacağına kanaat getirip almaya karar vermiştim. ağzım kulaklarımda, keyfini çıkartınca yorum yazacağım :)

allah kaza bela vermesin kısaca eski str 'le kıyaslasan güç ve cekiş olarak şimdilik bana yeterde artar bile

STR ile kıyaslama çok yanlış olur hocam. sizde biliyorsunuz str ve çinli muadilleri 15beygir. 24 beygir her yola yetiyor

STR ile kıyaslama çok yanlış olur hocam. sizde biliyorsunuz str ve çinli muadilleri 15beygir. 24 beygir her yola yetiyor

Hıhıhıhı provoke edeyim biraz, 29 beygirlik apaçi'm(bu isim bana itici gelmiyor yahu, trt dönemi hafta sonları pek severek izlerdim westernleri:))kısmetse geliyor, darısı enduro/cross isteyenlerin başına.

Hıhıhıhı provoke edeyim biraz, 29 beygirlik apaçi'm(bu isim bana itici gelmiyor yahu, trt dönemi hafta sonları pek severek izlerdim westernleri:))kısmetse geliyor, darısı enduro/cross isteyenlerin başına.
provake etmeye gerek yok, her motorun gücü zaten belli. apaçiyi almayı çok istedim(düşündüm) ama malesef plaka olayı problem

tabi bende orjınalı 150 lik, modifiyesi anca 220cc motor olunca ,sizinde önceden str niz oldugunu biliyorum ve benimde bildiğim bir model str ondan onla kıyaslama istedim
tesekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar