Honda CRF 250 Rally kafası kaydı ne yapacağımı bilmiyorum.

Merhaba,
Honda CRF 250 Rally 2023 Model sahibiyim. Dün Tekirdağ’da aşırı rüzgardan motor olduğu yerde sola yattı kaldırıp bindikten sonra fark ettim ki gidon açısında bi problem yokken kafa grubu ( Ekran, Far, Sinyaller, Ön cam) hepsi birlikte kendi ekseninde sola kaymış. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum motoru kullanmama engel bi durum yok ama motorun ön tarafı sanki tamamen sola kaymış gibi. Tüm fikirlere açığım. Şimdiden konu hakkında yorum, tavsiye veren herkese teşekkürler
1. Foto
2. Foto
3. Foto

Motosikleti
Vespa GTS300 SS, Honda CRF250 Rally
geçmiş olsun. üzerinde gp koruma demiri var sanırım. tecrübeli kullanıcılar o demirin üst tarafının takılmasının kafada yamulmaya neden olduğunu söylüyorlar hep.

geçmiş olsun. üzerinde gp koruma demiri var sanırım. tecrübeli kullanıcılar o demirin üst tarafının takılmasının kafada yamulmaya neden olduğunu söylüyorlar hep.
Bilmiyordum ama siz söyleyince mantıklı geldi çünkü düştüğü taraftan açılmış kafa ile arasındaki mesafe

Motosikleti
Vespa GTS300 SS, Honda CRF250 Rally
bu konunun foruma yansıması da iyi aslında. fb/wp gruplarında konuşulup kayboluyor.

bu konunun foruma yansıması da iyi aslında. fb/wp gruplarında konuşulup kayboluyor.
Aynen forumda da artık bi kaydı var. Şimdi kırklarelin’den bir arkadaşım vasıtasıyla ustayla görüştüm o da senin dediğin gibi durumdan bahsetti sanırsam tamiri ve değişimi varmış eğer halledebilirsem forumu da bilgilendirmeye çalışacağım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar