selamın aleyküm yaklaşık 1 aydır crf1000l yi kullanıyorum eskileri ve artıları var
eksileri motor trafikte zorluyor ağırlığı fazla
sag sol kütük düğmeleri çok kötü sinyal verirken abanman lazım düğmeye set düğmesi içeri giriyor çıkmıyor
4lü düğmesi de aynı basıyorum kalıyor parmagımla geri çekiyorum wd40 sıkıyorum yağmuru görsün düğmeler kendinden geçiyor!
arka fren zayıf arkadaşın mt07 yi kullandım oh be fren buymuş dedim
selesi hafiften oynuyor
vitesler çok sesli geçiyor 1den2 ye özellikle küt diye belkide normaldir bu bana toaf geldi
artıları
sesi muhteşem güçü çok yerinde benim gibi sadece spesyel alet kullanmış birini tatmin etti
gidonu bir arazi motoru gibi ön jant 21 olması arazide çok dengeli ve kontrollü çamurda kayada 100kg alet gibi altında
ön fren çok iyi bazen arka freni hiç kullanmadan tek parmak ön frene güvenebiliyorsun
trafikte boyu çok güzel arabaların aynaları üstünden geçiyorsunuz
1000cc bir motora göre yakıtı oldukça iyi gösterge anlık 2.6-12lt arası gidiyor
otobanda 4,5-5,5 arası yakıyor asılınca 6,5 7,5lt gaza basmiyim desende basıyorsun tork çok iyi
en çok dengesini begendim çok ağresif kullanıyorum herşeyi öyle bazen kaldırıma çıkıp yola atlıyorum çok tutarlı denge
süspansiyonlar çok yerinde ters maşa işin sonu arazide
genel olarak ağır alet koruma demiri çanta benzin fln derken 260kg bazen işe yağmurda yağsa bisikletle gidiyorum sırf motorun kilidini sök garajdan çıkar uğraşmamak için yakıt bana çok geldi golf 7 aracımla aynı sanki iş ev kullanınca kesmiyor motor uzun yol ve araziye girmek istiyor.
trafikte cbf lerle kapışabiliyorum bir nc 750 gibi yakmıyor o gerçek ama bir ktm 990 gibi güçlü deli alet her dakka çalınıcak korkusu ile yaşıyorsunuz oda çok kötü duygu önceki motorlarumda hiç bu duyguyu bilmezdim forumda çok bilgi olamaması kötü biraz yazmak istedim tekeriniz düz bassın arkadaşlar.
Önceki motorlarımda hep takım taklava taşırdım biryerlerini sökerdim ama bunda kısmet olmadı bu benim için can sıkıcı honda için klişe