böyle bir durum varsa kesinlikle buSwartpilen 250 neden düşünmüyorsunuz ? Bazı bayiler nakitte 195 e veriyor sıfır km sini
Bulunduğum şehirde bulamadım. Bayiden 0 fiyatı nakit 250 bin aradaki 35 bin tl çok bir fark olmadığı için görüntü olarak daha iyi geldiğinden ktmye yöneldim.Swartpilen 250 neden düşünmüyorsunuz ? Bazı bayiler nakitte 195 e veriyor sıfır km sini
Aralık ayında sıfır Motor aldım.. Bayii satana kadar binbir yemin etmişti..Amacım mt25 almaktı zaten ancak ağustostan önce gelmeyeceğini söyledi bayi fiyatına da zam gelecekmiş 420-450 bin arası olacağını söyledi
2 yaşında ve 0 km. Bu rakama 250 cc Svartpilen alınır
2023 modeldaha az önce instagramda nakit 195e gördüm 0 km
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tasarımını beğendiyseniz kesinlikle svartpilen alın 2. el piyasası daha çok tutulması vs 100bin tl farka değmez
nedir farkı 2025le2023 model
Seneye 250likleri 400 binden almaya hazır mısınız ?mt25'e 400 küsür vereni eşekler siksin, net.
Ne de olsa Japon her zaman japondur.Bambaşka iki motor...karar son kullanıcının...
Ancak forum üyelerimiz burada fiyat karşılaştırması yaparken önemli bir detay atlıyorlar. 311 bin TL fiyat biçilen yeni CL250 E-Clutch ve kaydırmalı debriyaj ile geliyor. Fiyat farkı bu yüzden. Haa, değer mi değmez mi ayrı konu ama karşılaştırırken insaflı olmak lazım.
Bu arada CL250 motoru ile Duke 250 motoru sağlamlık, ömür, sorunsuzluk, vs. terazisinde karşılaştırılmaz bile. Hangisi iyi diye yazmayacağım tabii![]()
peki cb250r mi duke 250mi olsaydı soru sizce hangisi olurduBambaşka iki motor...karar son kullanıcının...
Ancak forum üyelerimiz burada fiyat karşılaştırması yaparken önemli bir detay atlıyorlar. 311 bin TL fiyat biçilen yeni CL250 E-Clutch ve kaydırmalı debriyaj ile geliyor. Fiyat farkı bu yüzden. Haa, değer mi değmez mi ayrı konu ama karşılaştırırken insaflı olmak lazım.
Bu arada CL250 motoru ile Duke 250 motoru sağlamlık, ömür, sorunsuzluk, vs. terazisinde karşılaştırılmaz bile. Hangisi iyi diye yazmayacağım tabii![]()
Honda olanıpeki cb250r mi duke 250mi olsaydı soru sizce hangisi olurdu
neden ne gibi + ve - leri var hondanın duka görepeki cb250r mi duke 250mi olsaydı soru sizce hangisi olurdu
Biri sağlamlığıyla meşhur japon markası diğeri iflas etmiş, hintli firmanın satın alması ile kurtulmuş, kalite ve sağlamlık konusunda japonların yanında lafı bile edilmeyecek bir marka.neden ne gibi + ve - leri var hondanın duka göre
Honda nın artısı yedek parça bol , ikinci elde popüler , biraz daha kullanıcı dostu sorunsuz olması , aklına gelen diğer tüm şeylerde Ktm iyidir , yani gidişi , duruşu , virajı , süspansiyon kalitesi Honda nın içinden geçer..neden ne gibi + ve - leri var hondanın duka göre