Honda cl250 vs Ktm duke 250

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Swartpilen 250 neden düşünmüyorsunuz ? Bazı bayiler nakitte 195 e veriyor sıfır km sini

Madem ağırlıklı olarak şehiriçi kullanacaksınız o halde xmax veya forza öneririm size. Bagajı var, inmesi binmesi rahat, artçı konforu süper, daha nolsun.

Duke 200, Pulsar 200, Dominar 400 e sahip oldum. 800-1000 cc bandında bir çok motosiklet sürdüm. İçlerinde bu ne saçma gaz tepkisidir dediğim tek motor Duke olmuştu. Kıpır kıpır. Hiç böyle sakin sakin gezeyim etrafı izleyeyim motoru değil. Ben ön kaldırmak istiyorum, stoppie yapıcam diyorsan Duke biçilmiş kaftan.
Yakıt olarak Duke Pulsardan en az yarım litre fazla yakıyordu.
Duke ün parçalarını da bajaj üretmesine rağmen duke parçası 2 kat pahalıydı. O yüzden bajaj parçası alıp duke e takıyordum.

Yerinde olsam illa 200 cc bandında istiyorsan Pulsar 200 alıp artan parayla istediğim gibi gezerdim, ekipman vs alırdım.
Ya da aynı paraya Dominar 400 alırdım. 40 beygir ile 25 beygir arasında ciddi fark var.
Honda çok kaliteli kabul ediyorum. Bajajdan da KTM den de kaliteli. Ama o paraları hak etmiyor.

Swartpilen 250 neden düşünmüyorsunuz ? Bazı bayiler nakitte 195 e veriyor sıfır km sini
Bulunduğum şehirde bulamadım. Bayiden 0 fiyatı nakit 250 bin aradaki 35 bin tl çok bir fark olmadığı için görüntü olarak daha iyi geldiğinden ktmye yöneldim.

Svartpilen seçeneği çok mantıklı aslında. Ama uzun uzun düşünüp bu iki seçeneğe indirdiyseniz onun üstünden ilerleyeyim. Cl250nin sıfırına o parayı vermek hiç mantıklı değil, düşük km ikinci elini çok çok güzel paralara bulup alabilirsiniz. Yüksek hız sevmiyorum deseniz de 100kmden sonraki titreşim sizi uzun vadede rahatsız edebilir bu konuda uyarmalıyım. Onun dışında elektroniği az ve taş gibi motordur, duke 250ye göre çok çok daha sağlamdır ve kendini crf250lerde kanıtlamış bi bloktur. Kendime alacak olsam tercihimi titreşime rağmen cl250den yana kullanırdım.

Ek olarak performans hava filtresi cl250de çok güzel etki ediyor, alırsanız mutlaka kn dna veya bmc performans hava filtresi uygulayın derim.

Amacım mt25 almaktı zaten ancak ağustostan önce gelmeyeceğini söyledi bayi fiyatına da zam gelecekmiş 420-450 bin arası olacağını söyledi
Aralık ayında sıfır Motor aldım.. Bayii satana kadar binbir yemin etmişti..

'' Abi al bak Bana dua edeceksin.. Bu Motor Şubatta şöyle zamlanacak böyle zamlanacak.. Bilmemkim Abi ye de aldırmıştım adam bana hep dua ediyor.. Bak Abi hayatının hatasını yaparsın.. Niyetine girdiysen al geç yoksa bu paraya önümüzdeki yaz bisiklet alamayacaksın yeminle ''

Sonuç aldım ve tabiri caizse elimde patladı :)))

Ama İran meselesi.. Petrolde artış bu aralar artış olabilir.. Fakat eminim Ben bugün motor alayım en az 6 ay o motora zam gelmez :)

230 liraya falan ikinci el temiz cl250 yapıştır kalan parayı altına at lazım olur .

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Bambaşka iki motor...karar son kullanıcının...

Ancak forum üyelerimiz burada fiyat karşılaştırması yaparken önemli bir detay atlıyorlar. 311 bin TL fiyat biçilen yeni CL250 E-Clutch ve kaydırmalı debriyaj ile geliyor. Fiyat farkı bu yüzden. Haa, değer mi değmez mi ayrı konu ama karşılaştırırken insaflı olmak lazım.

Bu arada CL250 motoru ile Duke 250 motoru sağlamlık, ömür, sorunsuzluk, vs. terazisinde karşılaştırılmaz bile. Hangisi iyi diye yazmayacağım tabii :)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

Ancak forum üyelerimiz burada fiyat karşılaştırması yaparken önemli bir detay atlıyorlar. 311 bin TL fiyat biçilen yeni CL250 E-Clutch ve kaydırmalı debriyaj ile geliyor. Fiyat farkı bu yüzden. Haa, değer mi değmez mi ayrı konu ama karşılaştırırken insaflı olmak lazım.

Bu arada CL250 motoru ile Duke 250 motoru sağlamlık, ömür, sorunsuzluk, vs. terazisinde karşılaştırılmaz bile. Hangisi iyi diye yazmayacağım tabii :)
Ne de olsa Japon her zaman japondur. :)

peki cb250r mi duke 250mi olsaydı soru sizce hangisi olurdu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar