Honda Cg125 Piston Kırdı

Başlıktada yazdığım gibi 2005 model motorum piston kırdı.
Sorularım şunlar;
Neden kırmış olabilir?
Komple silindir piston sübap değişimi ne kadara mal olur?
İyi forumlar..

ikinci el piston silindir mevcut.25 binde keyfe keder değişti. istersen telefonunu özelden yaz konuşalım.

Başlıktada yazdığım gibi 2005 model motorum piston kırdı.
Sorularım şunlar;
Neden kırmış olabilir?
Komple silindir piston sübap değişimi ne kadara mal olur?
İyi forumlar..
Çok zorlamışsın.
300-500 lira arası bi masrafın olacak.

el becerin varsa kendin halledebilirsen ucuz yollu parçalarla 100 tl ye işi bitirirsin

Şimdi Honda CBF150 ve Hyosung GT250'lerdeki gibi söylenti çıkaralım, CG125'ler piston kırıyor diye...

ben on yıl kullandım. 1 kere bile ne kitledi, nede piston kırdı. Kullanıcı hatası. Yeni silindir takımı tak.

Eyvah eyvah kötü birşey mi yaptım konuyu açmakla :/ Tamamen benim hatam, bunca yıldır kendini ispatlamış bir motorsiklet fazla söze gerek yok kullanıcı hatası. Konuyu açma amacım sadece fiyat bilgisi lütfen yanlış anlaşılmasın.

Eyvah eyvah kötü birşey mi yaptım konuyu açmakla :/ Tamamen benim hatam, bunca yıldır kendini ispatlamış bir motorsiklet fazla söze gerek yok kullanıcı hatası. Konuyu açma amacım sadece fiyat bilgisi lütfen yanlış anlaşılmasın.

takılıyo işte arkadaşlar. Şimdi krankta bi problem yoksa, sadece silindir takım hondadan alırsan orjinali bin lira, çin malı silindir alırsan segman piston silindir, 100 lira. Kendin takarsan bedava, ustaya taktırsan artı bi yüz lıra daha. Üst kapakta ve sübaplarda sorun olmadığını farzediyorum.

honda piston kırmış
şaftı dagıtmış...
hondalar piston kırıp kapak fırlatıyormuş muş muş..
olacagı varmış =)

Adem bakıyorum ana sayfada honda cg 125 piston kırmış yazısını görür görmez sirenleri açıp yetişmişsin hemen :queen:

F54

Adem bakıyorum ana sayfada honda cg 125 piston kırmış yazısını görür görmez sirenleri açıp yetişmişsin hemen :queen:
ee abi adam motor kariyerinin altın yıllarını titan ın üzerinde geçirmiş :santa:
fatih olmasa daha o teneke parçasına biniyordu:queen:

krank kırmamış arkadaşlar, piston kırmış :santa: piston orjinal pistonumuydu acaba? Arkadaş yazmamış.

F54

adem şu işe bi el atsan da kardeşimizin işi görülse:cat:

piston orjinalmiydi bilmiyorum ama, kapak ve sübaplarda değişmesi gerek dedi motorcu motor şuanda evde kendim değiştirebilir miyim acaba biraz araştırıcam bana orjinal silindir 700 lira dedi motorcu inşallah değiştirebilirsem kendim fotoğraflar eklerim ama şuanda kararsızım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar