honda cg 125 ve yamaha ybr 125 kıyaslaması

arkaşlar titan'cılar ve ybr'ciler buraya bakalım hangi motor iyişmis paylaşalım görelim dedim:D:pr: ben tabikide her zaman titan diyorum zaten cok kısa süre içinde titanıma kavuşacağım :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Anlaşılan başımızda büyük bir dert var..:pr:

inşallah arkaşım saol bakalım pazarlıgı felan yaptım ama vaktım yok sımdı onume cıkan ılk fırsatta hemen alıp gelıcem

yıne sıle yolundakı fazer aklına geldı dımı:)ılk once tıtan sonra fazer ve ybr dıyelımmı?:)

unutmadımki:pr:

yok abi ben neyin ne olduğunu biliyom tüm fazer'lerin önünde saygıyla eğiliyorum::friends:

sanırım benim içimde her zaman bir ukde olarak kalacak:salut:

:pr:arkaşlar yalnız ybr tıtan dıyosunuz ama sebebinide söyleyin yani örnek vereyim ben tıtan hastasıyım ve guc olarak ve hız olarak + sağlamlık bakımından altında honda kalitesi ve güvencesi yatıyo ybr den üstün oldugunu düsünüyorum böyle olursa daha ii olur bilgilendirmek amacıyla söyledim:pr:

Son düzenleme:
:pr:arkaşlar yalnız ybr tıtan dıyosunuz ama sebebinide söyleyin yani örnek vereyim ben tıtan hastasıyım ve guc olarak ve hız olarak + sağlamlık bakımından altında honda kalitesi ve güvencesi yatıyo ybr den üstün oldugunu düsünüyorum böyle olursa daha ii olur bilgilendirmek amacıyla söyledim:pr:

kaç senedir kullanıyorsunuz ve kaç bin km yaptınız titanla?

4 sene kullandım yaklasık 75689 du sattıgımda 2,el almıstım simdi tekrar alıcam arıyorum işallah titanıma kavusucam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar