Honda CBR600RR Testi ve Kenan Sofuoglu nun düşünceleri

Sebastian diyoki: "bence çok güzel etkileyici bi makine,standard bi motor olarak çok güzel ama aynı zamanda yarışlar içinde çok iyi makine "

"yeni cbr ı beğendinmi" sorusu üzerine Kenan diyoki: "evet çok beğendim dün ve bugün olmak üzere test ediyoruz,diyebilirmki bir yarış motoru gibi,özellikle hızlı ağırlık değişimlerine çok iyi tepki veriyo,gelecek sezona çok güçlü bi motor olarak gireceğini tahmin ediyorum.."

Son düzenleme:
boy ne o yoksa 1000RR i satip 600RR mi almayi dusunuyon :mrgreen:

ben baska bi sey soyleyim
bi turku boyle yerlerde gormel gercekten cok iyi.allah basarilarinin devamini saglasin sofaoglu kardeslerin

biri bana da öğretsin şu yatma olayını 125 cbr la yatamazmıyım bende yaaaa kıskanıyorum vallla bu adamları

SOL TARAFTAKİ CBR 125,KÖRFEZ PİSTİNDEYİM BU YILKİ YARIŞLARA GEL ORDA'DA GÖRECEKSİN,

GELELİM ESAS KONUYA KENAN'A NE SÖYLEYECEĞİMİ BİLMİYORUM _SÜPER_

KENAN'IN EN YAKIN ZAMANDA TÜRKİYE'DE GELECEĞİN YARIŞÇILARINI ALDIĞI TECRÜBE VE BİLGİLERİYLE'LE EĞİTMESİNİ İSTİYORUM O YARIŞÇI İÇİN ÇOK DEĞERLİ BİR TECRÜBE ADAMI ARTIK:rendeer:

RAHMETLE ANIYORUM ABİN'DE YAŞAMIŞ OLSAYDI SENİNLE ÇOK GURUR DUYAR VE DAHADA İYİYERLERE GELMENİ SAĞLARDI

KENANIN ABİSİ BAHATTİN SOFUOĞLU ALLAH NUR İÇİNDE YATIRSIN::uzgunum: HEMDE ÇOK ÜZGÜNÜM O ARAMIZDA OLMADIĞI İÇİN:pale:

Kırmızı teker değil galiba abim o tekerlekler korumak için bi çadır vb bişi sanırım :)

myheart kardeşim arkadaş kendince espiri yapmıştı ama yanlış anlamışsın galiba :D o kırmızı şeylerde lastiği sıcak tutmaya yarar lastik sıcak olursa yolu daha iyi kavrıyacağı için böyle pistlerde lastikler önceden ısıtılır :bounce:

myheart kardeşim arkadaş kendince espiri yapmıştı ama yanlış anlamışsın galiba :D o kırmızı şeylerde lastiği sıcak tutmaya yarar lastik sıcak olursa yolu daha iyi kavrıyacağı için böyle pistlerde lastikler önceden ısıtılır :bounce:

alkış sana

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar