Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

yoshi ile devil arasındaki fark

devil daha tok ses verir
two brothers ise tok ses veriyor denemez o kadar aşırı ses çıkıyorki tok veya ince diyemiyorsun pek (= özelliklede baktığın modeller slip tipindeki kısa tüplerde ortalığı yırtan bir ses kısaca...

Senle cok yırtıcaz 2 devil ortalığı Kanka:)

arabaların egzos uçlarına takılanlar gibi olmuş ama motorun rengi acayip iyi ...

Sagol teşekkür ederim havalar biraz ısınınca bol bol resimler gelecek garajdan cıkarmaya üşeniyorum malum istanbulda kış yeni geldi :))

arkadaşlar
yorumlarınızı alabılırmıyım lutfen

Uploaded with ImageShack.us

---------- Post added at 18:06 ---------- Previous post was at 18:02 ----------
yaptımak ısteyen arkadaşları yonlendırebılırım

Uploaded with ImageShack.us

---------- Post added at 18:08 ---------- Previous post was at 18:06 ----------

arkadaşlar bu arada yaptırmak ısteyenlere yardımcı olabılırım

Tel nosu ve kan grubu olayı müthiş düşünülmüş tasarımı ben beğendim ama 16000 devir yapsaymışınız keşke, sarı sarı elciklerde gözlerimi bozdu bilemiyorum :)...

Ne olacak kanka gecen pazar izmite gittik. 145 km de depo bitti tamamen yedek depo bile. 53 krş yakmışım kanka ELLİÜÇKURUŞ :S

baghh böyle üstüme oynuyorsunuz kötü olacak sonra..

428728_303727386350032_121589387897167_954700_1120289391_n.jpg

demedi demeyin sonra (=

Selamlar herkese,malum sezon açılıyor ve takım olarak lastiklerimi değiştirmeyi planlıyorum,tavsiye edeceğiniz markalar neler,birde arkaya 190 tavsiye edenler oldu.Viraj ,fren mesafesi ,hızlanma v.s. konularda 190 takarsam iyi yada kötü değişen ne olur,yorumlarınızı bekliyorum.kazasız sürüşler hepimize....

Selamlar herkese,malum sezon açılıyor ve takım olarak lastiklerimi değiştirmeyi planlıyorum,tavsiye edeceğiniz markalar neler,birde arkaya 190 tavsiye edenler oldu.Viraj ,fren mesafesi ,hızlanma v.s. konularda 190 takarsam iyi yada kötü değişen ne olur,yorumlarınızı bekliyorum.kazasız sürüşler hepimize....

ebat hakkında orjinalinden şaşmanın gereği yok diye düşünüyorum.İmkanın varsa fuara gidebilirsin orda indirim olabiliyor geçen yıl bu şekilde uygun fiyata alan bikaç arkadaş vardı.
Marka olarakta her marka iyi pirelli,metzeler,michelin vs bu markaları gözün kapalı alabilirsin.Lastiğide kullanım amacına göre almakta fayda var mesela;motoru şehir içi kısa mesafelerde kullanıyosan yumuşak hamurlu çabuk ısınan lastikleri tercih etmelisin.Benim motorda şuan michelin pilot power 2ct var ısınma süresi biraz geç ama ısındıktan sonraki yol tutuşu çok iyi.Bunlara dikkat etmelisin yazımda eksik veya yanlış varsa arkadaşlar düzeltirler.

birde unutmadan lastiğinde kullanım ömrüne dikkat etmelisin rafta kalmış lastikleri satabilirler yanaklardan mutlaka kontrol ederek al.

kolay gelsin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------

arkadaşlar cok acıl yorumlarınıza ıhtıyacım var bugun almaya gıtmeyı düşünüyorum ektekı ılandakı kaskı kullanan varmı acaba yada bılgısı olan şimdiden teşekkürler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...lasi-sadece-2-defa-kullanildi-72542179/detay/

bana fiyat çok gibi geldi :) birde xr1100 ler çıktı artık biraz daha eklersen xr1100 un 2. elini alırsın.

bana kalırsa hiç ikinci el alma agv k3 ler 450 lira civarı sıfırı güzel bir kask.Geçen yıl bin lira civarıydı,bu arada mototalda kampanya vardı sanırım suomy vandal markasını 500 lira falandı tavsiye ederim .

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:52 ----------

http://www.hondamototal.com/?urun-1217-SUOMY-KASK-VANDAL-Matt-Black.html

diğer stickerlı resimli modeller vandal serisi 663 tl .

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------

buda AGV K3
şahsen favorim;
http://www.motosuperstore.net/AGV-K3-Dream-Time-KAPALI-KASK,PR-1354.html

arkadaşlar cok acıl yorumlarınıza ıhtıyacım var bugun almaya gıtmeyı düşünüyorum ektekı ılandakı kaskı kullanan varmı acaba yada bılgısı olan şimdiden teşekkürler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...lasi-sadece-2-defa-kullanildi-72542179/detay/

Yazmakta geç kaldım sanırım ..
Bende xr 1000 kullanıyorum

oldukça memnunum buğu problemim vardı onuda buğu camı taktırarak çözdüm. hatta bu kaskın uzun yolculuklar için ses engelleyici seti vs. de var. TAvsiye ederim.
Bende kendi kaskımın deseninden sıkıldım, boyatsam mı? değiştirsem mi aralardayım..

eğer gayet memnunum bende paralanır 5...10 yıllarda kullanırım dersen kafana gore boyatabılırsın,
yok cabuk sıkılırım dersen eğer,
sat ve 3...5 üzerine ekle farklı bir şekil al,

bendede x-spırıt kyonari modeli var...

arkadaşlar ihtiyacı olan biri varsa haberiniz olsun

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...devil-magnum-tup-egzoz-logosu-75195898/detay/

satılmazsa ürünü geri göndereceğim...

eğer gayet memnunum bende paralanır 5...10 yıllarda kullanırım dersen kafana gore boyatabılırsın,
yok cabuk sıkılırım dersen eğer,
sat ve 3...5 üzerine ekle farklı bir şekil al,

bendede x-spırıt kyonari modeli var...

kask konusu defalarca konuşuldu yapmayın lütfen beyler
bir kaskın sağlıklı kullanım ömrü ortalama 3 yıldır.
raf ömrü 2 yıldır

kask içerisindeki komposit malzeme zamanla sertleşir ve bu taşlaşma sırasında allah korusun bir kaza anında kafamızı bir yerlere vurduğumuzda yumuşaklığını ve esnekliğini kaybettiği için darbeyi olması gerektiği gibi doğru bir şekilde ememez.

Ben yakşalık 10bin km dir 190'lık arka lastik kullanıyorum Michelin Pilot Power ( 2ct değil, tek hamur olandan). Motoru aldığımda üzerinde geldi direk, o yüzden 180'likle viraj vs. konusunda karşılaştırma yapamayacağım ama orjinalden şaşmaya bencede gerek yok. Değiştirirken 180lik takarım sanırım bende, ama arkadan bakınca 190lık lastiğinde dolu dolu bi görüntüsü var =)

Aynısı bende var, geçen sene bende indirimdeyken almıştım. Bildiğimiz sevdiğimiz xr1000 işte, nispeten sessiz, kalitesi belli olan güvenli bir kask. Bende ucuz almıştım, çünkü 2009 model sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar