Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Selam dostlar, bende aranıza katılmış bulunuyorum :). Aslında aralık sonunda almıştım ama havalar nedeniyle doğru düzgün sürmek nasip olmamıştı. Bu gün 2 arkadaşla ufak bir gezi yaptık. Fotoğraf çekmek aklımıza gelmedi. Son molada sadece bir iki tane fotoğraf çekebildik. 1999 yılnda da f2 sahibiydim ama tadını unutmuşum. :) Fz6 dan sonra bambaşka geldi. Sürüşü çok keyifli.

Arkadaşlar android telefonumda "my tracks" diye bir program kullanıyorum daha doğrusu deneme yapmaya çalışıyorum.
Sonuç inanılmaz, açıkcası beni şaşırttı.Kullanan varmı bilmiyorum ama kısaca bahsetmek gerekirse;
yola çıkmadan önce "kayıt" a basıyorsunuz, sonra yolculugunuz bitince stop.
size harita üzerinden gittiğiniz yolu, toplam mesafeyi, max. hızı irtifayi vs. bi sürü şeyi kaydediyor, ve isterseniz google hesabınıza yükleyip paylaşabiliyorsunuzda.
Belkide herkez biliyor ben dünyayı yeniden keşfettim..
Buyrun:
link

Soldaki haraket listesindeki en alttaki bitişi tıklarsanız yolculuğa dair bilgilere ulaşabilirsiniz.

Burdada usturuplu inceleme yazısı mevcut

Not:Yolculuk kaydının adı"kaza" çünkü tahmin edeceğiniz üzere düştüm..

Merhaba değerli arkadaşlar,
Yardımcı olabileceğinizi düşündüğüm için buraya yazıyorum. 2000 yıllarında görüntüdeki Yamaha YZFR6 Thundercat kullanıcısıydım. Ancak daha sonra sattım. O motorumdan çok memnundum, tertemizdi. Ondan sonra ise 2004'te ufak bir scooter aldım, hala tertemiz duruyor. Ancak 6000 km'yi buldu, en ufak bir çiziği, yatması, kazası yok. Sadece bu bağımlılığı biraz törpülesin diye ama ı-ıh, o da olmadı. Şimdi ise 2.el temiz, hor kullanılmamış, uygun bir CBR600F düşünüyorum. Ankara'da ikamet etmekteyim. 2.el almayı düşündüğüm bu makine hakkında yorumlarınız, tavsiyeleriniz, bildiğiniz (belirttiğim kriterlerde) satıcılar varsa lütfen bana iletirseniz, sevinirim. Titiz bir kullanıcı olduğumdan ve 2.el aramamdan dolayı acaba (herhangi bir açıdan) sakat bir makineye denk gelir miyim diye endişelenmekteyim. Çünkü herkesin de bildiği gibi piyasada bu işleri yapanlar çok.
Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
cbr600f temizini bulmak samanlıkta igne aramak gibidir.

araştırmalarında öncelik motosikletin makina kısmı temiz ve sorunsuz olmalı.

ikinci sırada agır kazası olmamalı. varsada düzgün ve orjinal parçalarla toplanmış olmalı.

boya ve makyaj işi en son kriterin olmalı. sonuçta sıfır km sandıkta motor almıyorsun.

km ye hiç takılma piyasada çogu motosikletin km si düşürülmüştür. malesef ülkemizde takıntılı insanlar yüzünden ve alım satım yapan kişilerin hızlı satış ve yüksek kar mantıgıyla bu işler içinden çıkılamaz hale gelmiştir. önemli olan motosikletin diri ve bakımlı olmasıdır.

benim şahsi görüşüm bunlardır.

Son düzenleme:
slm dostlar,
bu geçtiğimiz gün Ş...siz bir şöför geri geri gelirken motoruma takmış ve far'ın alt kısmında ve sol hava kanalında boya kalkmasına sebep olmustur,
Ben Evden İnene kadarda yol alıp gitmiş :(
motorun başına indiğimde artık çok geçti,
büyük bir sorun yok yalnızca farın alt kısmında boya kabarması ve serce parmagın tırnagı kadar bır grenaj kabarması olmuş ::(
resmini atarım yakında.
arkadaşlar park ederken çok dikkat edın,
Umulmadık Yerden Sorun Geliyor...

geleneksel pazar gezintisi ::gazla:: ::gazla:: ::gazla:: ::gazla:: ::gazla::

Son düzenleme:
zaten far camımda cizik oluştu Sinir oldum,
düşünmüyor degilim,
bu c.tesi muayeneye gidecegim,
sonrasında xenon taktıgımda lens düşünüyorum...

Ayaklık seti almayı düşünüyorum, bulabildiğim(sahibinden.com'da) 2 marka
LUCAS 99eu
RIZOMA 339eu
Tabiki rizoma yı direk eliyorum.Tavsiye edebileceğiniz farklı bir marka varmı ?

marka degilde sadece secenek olarak düşün.
yani bulabıldıgın en uygun setı al...
ebay'da secenekler daha fazla sanırım...

Ayaklık seti almayı düşünüyorum, bulabildiğim(sahibinden.com'da) 2 marka
LUCAS 99eu
RIZOMA 339eu
Tabiki rizoma yı direk eliyorum.Tavsiye edebileceğiniz farklı bir marka varmı ?

Emrahta mavı peg setı olacaktı bende alacaktımda vazgectım sonradan orj kalsın ıstedım
Emrahta kullanmıyor satmadıysa baskasına sor ıstersen

arkadaşlar bizim 600f lerin gidon aks (steering stem)ın kaç mm olduğunu bilen varmı. Iphone holder alacam ve 12-28 mm arası çift sayılara uyan somunları var. Resimde 600RR a uygulanmış şeklini görebilirsiniz, eğer aynı ise 600f e de uyacaktır.

ramb176ap6iu3.jpg

ramb176ap6iu1.jpg

ramb176ap6iu2.jpg

Cümleten S.A beyler;

Sizin bilgileriniz ve tecrübelerinize ihtiyacım var.Halen CBF 500 kullanıyorum.Günlük yaklaşık 70 km.yol yapıyorum.Haziran sonrası bu yol 120km. ye kadar çıkıyor.
Cbf 500 ün yakıt değerleri gayet güzel.Fakat son zamanlarda 600 F hastalığına tutuldum.Yaş gitgide ilerliyo 40 ı bulduk.Elimiz ayağımız tutarken şu makinanın
tadını çıkarmak sizce de iyi olmaz mı? :)Cbf 500 ü verip veya takas da olabilir temiz bir 600 f almak istiyorum.Bu alet beni günlük kullanımda yorar mı?Hem bedenen
hemde benzin sarfiyatı açısından.Çok fazla sürat yapan biri değilim ama yine de elimin altında güç olunca ne olur ne biter söz veremem.:queen:
Beyler bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.Takas isteyen olursa 12600 km.de 2006 model,givi öncam,orta sehpa,46 lt çanta mevcut ön arka lastikler geçen sezon başı takıldı.arka lastik
2010 sonu üretim,ön lastik şubat 2011 üretimidir.Bu arada yaş itibariylede :pale:kışın kullanılmamaktadır.Anlaşırsak üstünü tamamlarım.
Şimdiden hepinize teşekkür eder,hayırlı,kazasız belasız bir sezon dilerim.

arkadaşlar geçen gün yağ filtremi sökmeye çalıştım ama olmadı sol egzost cıkışı oyle yakın ki o zincirli sokme aparatı girmedi eliyle cıkaranlar varmış şaşırdım benım kucuk parmagım bile girmedi 2006 model acaba benım motodamı bı hata var 2006 olan biri varsa yardımını beklıyorum bi bakabilir mi motoru karşıma alınca bana göre sol egzost cıkısı sıfır gecıyor neredeyse yağ fıltresını teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar