ben de bulursam, bir adet orjinal sağ grenaj almayı düşünüyorum
Sag grenajım da boya var, motorum boyasız olsun istiyorum![]()
hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin :cat:
ek olarak birde ;
orj egsoz var yani :cherry:
muayene zamanı geldiğinde kapını çalarız artık :queen:![]()
Emir 3. kez hayırlı olsun o zaman, Allah kaza bela vermesin.
Bir de grinin tadına bak bakalım.
Hesaplı aldın mı bari?
hayırlı olsun emir paşa ilk güzel havada ıslatalım :queen:
ben mi (=
yok sana topuz felan birde yakışacak mı diye söyleniyor :mrgreen:
bunlarda motorumun yeni fotoğrafları (=
sağol Emre, aslında pek hesaplı olmadı bu ama napıym temiz makine bulmak gerçekten zorlaşınca hem orjinal az kilometreli hem yeni lastikli hem de gerçekten boyasız kazasız bulunca kesenin ağzını açtık biraz![]()
teşekkür ederim. orjinal egzos sorun değilama muayenede sıkıntı çıkarmıyolar egzosa kolay kolay
Yahu üşüyecek motor, yazıktır at üstüne bir battaniye.
Bir de senin şu selenin kaplamasına hastayım.![]()
İlkay kar motora yakışmış![]()
bu arada e-bay'den cam alıyorum yarın siparişini vericem :mrgreen:
1 tane daha var belki onuda alabilirim artık hangisini beğenirsem onu takarım diğerini yedekte tutar veya satarım
güzel birde gidon topuzu bulmuş emrah onlarıda alıyoruz doğan ben emrah :mrgreen:
baya bi alışveriş olacak bu ay sanırım
Olm sen ne diyosun ya lastik alcaz şimdi sıra lastikte
İki takım olarak alalımda indirim yapsınlar yoksa ben bu lastiklerle patlıycam biryerlere..
Doğan sende al olm lastik zaten ne alsak istiyosun![]()
Benim lastiklerim sıfır fakat size uyarım yine deEmrah, gösterdiğin lastiklerden var bende de
![]()
arkadaşlar bir sürü 600 f inceledim. şöyle yeri öpmemiş bir motor bulamadım. ufak tefek çizik boya kesin var. hep acemiler binmiş galiba
sıfır hata 600 f im var yan yaklıgından bile düşmedi. garaja girerken dahi aynası degmedi diyen var mı?[/QUOTE
git sıfır 600f al o kadar titzssen
şimdikinin tipi kaçmış avırtlagı sıkılmış adam gibi duruyor. eski f lerin görüntüsü güzel kasası toplu iri 600 rr gibi 250 lige benzemiyor.
bu arada 2 tane 600 f aldım zaten ama hep kazalı boyalı
hayırdır sende bu honda düşmanlıgı varken neden 600f bakınıyorsun.
soruna gelecek olursak motosiklet kendi kendine dengede kalamayan bir alet. istedigin ayarda motor bulunur ama muadillerinde 2000 lira fazla vermek işine ne derece gelir orasıda mechul.
bu arada bende f düşünüyorum fakat bu benzin pahalılıgı beni düşündürüyor. gerçi motora hergün binen biride degilim ama 600f e kısa sürede olsa sahip olmak istiyorum.
cbf 500 ü de yeni aldım fakat satıp 600f alacagım.
benim şimdiye kadar kullandıgım motorların çoğu honda marka idi. 2 tane suzuki 1 kawasaki ve 2 sym oldu.ben bir HONDA cıyım. hondayı ancak honda kullanan bilir. ama bazende bu parça fiyatları acıdıyor. be dostum. birazda gerçekçi olmak lazım.
yakıt konusunda sana er 6 tavsiye edebilirim. daha az yakan 600 yada 500 lük yok 90 km hızla 85 km yi benzin litresi 4000 bin lira iken 11300 tl ye gidiyor.
benim şimdiye kadar kullandıgım motorların çoğu honda marka idi. 2 tane suzuki 1 kawasaki ve 2 sym oldu.ben bir HONDA cıyım. hondayı ancak honda kullanan bilir. ama bazende bu parça fiyatları acıdıyor. be dostum. birazda gerçekçi olmak lazım.
yakıt konusunda sana er 6 tavsiye edebilirim. daha az yakan 600 yada 500 lük yok 90 km hızla 85 km yi benzin litresi 4000 bin lira iken 11300 tl ye gidiyor.