hayırlı uğurlu olsun inşallah 3. makine bende umarım ikinci 600f im diye konular açarım buralarda seneye 
teşekkür ederim. umarım seneye açacağın konudaki 600f 2011 model olur :cat:
bu arada arkadaşlar, acele tarafından egzos tüpü lazım bana. çevresinde satan eden varsa makbule geçer. carbon tüpler tercih sebebidir.
arkadaslar biligisi olan illaki vardır 2006 model F komple grenajlarını nerden kac paraya temın edebılırım ?
sahibinden comda var 1200 lira olması lazım ama eğer vaktin varsa e-baydan al derim çünkü o satanlarda e-baydan altıklarını satıyolar biraz araştırırsan freeshiping olanlar oluyor bazen 300-500 dolar aralığında komple grenaj alabilirsin...
tabi bide servisi arayabilirsin ancak orj granaj baya pahalı
ikinci ellcileri hiç tavsiye etmiyorum bile motoru canlınmış biri olarak...
ebayda satılan grenajlar bazen çok şişkin duruyor motorda plastik aksam olarak daha ince ve dandikler orjinali gibi değil pek ama değişik grenaj stilleri kullanılabilir tabi![]()
Ahh ulem deşme yaramı, meydan sana kaldı tabi.![]()
evet beyler. 3. kez 600f almış bulunuyorum. yine 2006 model. bu kez gümüş renkli. 19bin km.de. hatasız boyasız ve aksesuarsız bi makine)
ankarada kar dursunfoto da çekip paylaşıcam inşallah..
ben de bulursam, bir adet orjinal sağ grenaj almayı düşünüyorum
Sag grenajım da boya var, motorum boyasız olsun istiyorum![]()
Sen nerden biliyorsun bakayım :cyclopsan:mrgreen:
otur ağla sen derdine yanıp
makina kapının önünde biliyosun müsait olduğu sürece alabilirsin yani :cat:
hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin :cat:
ek olarak birde ;
orj egsoz var yani :cherry:
muayene zamanı geldiğinde kapını çalarız artık :queen:
bence sen kaşınıyosun para harcamak için (=
şu xx'i olan bir amcam vardı geçen anahtar takımlarını anlata anlata bitiremeyipte woods'u tek başına yaptığını iddia eden arkadaşımız :queen:
artık olmayan xx'in grenajlarından hatırlatırım :mrgreen:
:queen::queen::queen: Selmanın Motosikletinin başına gelenleri biliyormusun senale:O anahtar takımlarıyla amcamın neler yaptığını.:cyclopsan
yeni scooterındamı ?
anlatsana :cherry:
Evet Scotera...Yok Hacı anlatmam ara selmayı sor ama direk ne oldu diye sorma dolaylı yoldan öğren derim ben![]()
Yağ değiştirirken nasıl 1,000 tl ye yakın masraf çıkarttığını kesinlikle anlatmam:queen:
özel mesaj göndert bare :queen:
dayanamadım bunu öğrenmem gerek
evet beyler. 3. kez 600f almış bulunuyorum. yine 2006 model. bu kez gümüş renkli. 19bin km.de. hatasız boyasız ve aksesuarsız bi makine)
ankarada kar dursunfoto da çekip paylaşıcam inşallah..
[/COLOR]İlkay sağolasın, havalar düzelince arada özlem gidermek için rahatsız ederim seni belki, mangala gitmeden önce.![]()