Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Anladigim kadariyla sport touring lastikleri michelin in.
Evet gercekten arka iyi durumda ama bidaha aklinda bulunsun lastikleri ayni zamanda degistirmeye bak sen gerci performans kullandigini zannetmiyorum ama aklinda bulunsun dediklerim.
Lastiklerden memnunsan aynisini al daha iyi yol tutan lastiklerde var ama daha cabuk biterler gerci o kadar performansa ihtiyacin var mi o da onemli.

Benim perfomans ile falan isim olmaz.. :p
Öyle dizlerimi virajlarda yerde sürtmeye falan niyetim yok yani anliyacagin... :cherry:

Benim perfomans ile falan isim olmaz.. :p
Öyle dizlerimi virajlarda yerde sürtmeye falan niyetim yok yani anliyacagin... :cherry:

Tahmin ettim zaten o motorda o ise gelmez.:cherry:
Sana o lastikler gider abi ne zamanki bunlar yolu tutmuyor virajda dersen o zaman supersport topigine gel.:p

Aldim abi pure power lari aldim simdilik memnunum daha zorlamak nasip olmadi hava kotu burda baya ama dedikleri gibi sogukta ve yagmurda baya iyiler yagmurda kanyona ciktim gayet iyiydi.

Hayırlı olsun güle güle eskit. Dediğin gibi, Michelin'in lastikleri genel olarak soğuk ve yağışlı hava koşullarında daha başarılı.

Yahu banada bir ön lastik gerek...

Ben yine aynisinden alicam..
Michelin..

Ilk motorum oldugu icin basta bunlar vardi ve simdiye kadar okeydi..

Sanirim ok...
Ne dersiniz???

Remzi fotoğrafını gösterdiğin lastik Michelin'in eski "Pilot Road" modeli tek hamurlu lastiği ve şu an üretilmiyor sanırım.
Bunun yerine aynı lastiğin sonraki nesli olan, çift hamurlu "Pilot Road 2CT" modelini alabilirsin.
Almanya yağışlı memleket ve bu bahsettiğim lastik, yapılan tüm testlerde yağmurda en başarılı lastik seçilmiştir.
Bence senin işini fazlasıyla görür.
Bir de arka lastiğinin dişleri iyi görünüyor ancak, üretim tarihine de bak.
Belli bir süre sonra, tabiri caizse lastik bayatlamaya; kauçuk özelliğini kaybetmeye başlıyor ve lastik yolu tutma görevini tam olarak yerine getiremiyor.
Lastiğin üzerinde çatlaklar olup olmadığını da kontrol et, hamurda sertleşme-deformasyon var mı anlamaya çalış.
Eğerki motorun 2005 modelse ve üzerindekiler hala ilk lastikleriyse, bence değiştirmen yerinde olur.

Merhaba beyler bende motorumun lastiklerini geçen hafta değiştirdim.Metzeler M3 aldım 600 tl takım olarak.Bu hafta sonu bir Alanya yaptım.Tek teker Arif'in yanındaydım :) Gerçekten de inanılmaz sürüş kolaylığı sağlıyor yeni lastikler :)

600Fimle en uzun yolculuğuma çıktım. 12 Kasım sabahı saat 6 da Bodrum'dan yola çıktım. Denizli, Konya üzerinden Adanaya saat 21 de vardım. İki radar cezasından sonra 40 puanım kaldı! Onun dışında çok zevkli bir yolculuktu. Bu kadar kısa bir zamanda, 1000 km yol başka bir ss motosikletle kesinlikle yapılamazdı. Yolda sürekli zincir yağladım.
Adanada şehir içinde trafik çok kötüyken motosiklet ciddi hararet yaptı ve ardından stop etti. Marş basmıyordu. Başka bir akü takviye edip çalıştırdık. Akü bitmemişti aslında. Tek sebep hararet. Motor soğuduktan sonra sorun yoktu. Kış aylarında kullanmak istemediğim için motoru kapalı garajda, Adana'da bırakıp otobüsle döndüm. Nasıl özlediğimi anlatamam.

Özlemek dedinde tam 3 haftadır marş bile basmadım. Yarın öğleden sonra gezmeye çıkacağım artık. Valla kar bile yağsa umrumda değil. Acaip bunaldım çok özledim motorumu.

Özlemek dedinde tam 3 haftadır marş bile basmadım. Yarın öğleden sonra gezmeye çıkacağım artık. Valla kar bile yağsa umrumda değil. Acaip bunaldım çok özledim motorumu.

çok büyük konuşmumuşum "****". Oğlan hastalandı gece 12 ye kadar hastanedeydik. Eve gelince de başında nöbet tuttuk nerdeyse hiç uyumadım. Neyse sıpa iyileşsin de bakarız artık gezi işlerine....
NOT:"******" yerine uygun gördüğünüz küfürü yerleştirebilirsiniz....

çok büyük konuşmumuşum "****". Oğlan hastalandı gece 12 ye kadar hastanedeydik. Eve gelince de başında nöbet tuttuk nerdeyse hiç uyumadım. Neyse sıpa iyileşsin de bakarız artık gezi işlerine....

:pale:Rabbim önce sağlık versin. Şu dünyada daha önemli bir şey yok. Geçmiş olsun

Emre sen bu özlemle bi F daha alırsın gibi:)

ama dersen ki kardeşim gerçekten özledim o zaman buluşup veririz altına bi F hasretin gider:)

değil mi? Motor kardeşiliği......

Niyette her zaman var tabiki de, kısmet bakalım..
Eksik olmayın, dayanamaz hale gelip başıma vurduğunda buradan imdat çığlıkları atarım size.:)

Özgür ufaklığa geçmiş olsun, her işte bir hayır vardır boşver; belki de binmemen gerekiyordu?..

Arkadaslar motorumu sattım.
Temiz ve sorunsuz 600F aramaktayım.
Fiyat ; 9ooo TL Nakit ...

Satmayı düşünen arkadaslarla iletişime gececeğim.
2001 model üzeri olmak sartı ile :wiinkk:

Arkadaslar motorumu sattım.
Temiz ve sorunsuz 600F aramaktayım.
Fiyat ; 9ooo TL Nakit ...

Satmayı düşünen arkadaslarla iletişime gececeğim.
2001 model üzeri olmak sartı ile :wiinkk:

cakalaz bu ne hız al satcı oldun masallah :queen: ama dogru yolu bulcan yavas yavas :)) ancak 9000 tl ye temız ıyı 600f bulamazssın bence transalplerede bak

Geçenlerde park halinde 600cc kırmızı SUZUKI GSR gördüm. Çok yakışıklı bir makinaydı. 2.el fiyatlarına baktım 600F lere yakın. Bu motoru bilen varsa bana 600F ile kıyaslayabilir mi acaba. Bu kız için 600Ften vazgeçilir mi?:silent:
Bir de YAMAH FZ6 varmış GSR a benzeyen. SS değil tarz farklı tabi ama objektif fikir almak isterim.

Son düzenleme:
Burada önemli olan kullanım amacı ve motordan beklenti aslında.
Oturuş pozisyonu itibariyle daha rahat ve şehir içinde daha iyi manevra kabiliyetine sahip olmalarına karşın, naked olması nedeniyle bu makinalarda 120-130 km' den sonra rüzgardan fena halde dayak yemeye başlarsınız; çıplak makinelerin en büyük problemi.
GSR rakibi FZ6'ya göre daha yeni tekolojili ve biraz daha stabil bir motordur.
2 motor da 98 HP olup, 600F'den daha ağır olmaları nedeniyle performans olarak 600F'den sonra tatmin etmeyebilir. Gerek ara hızlanmalar, gerekse son sürat bakımından 600F üstün ve yüksek süratlerde güvenli-konforludur.
Dediğim gibi öncelikle tarz meselesi tabi ama, bence 600F bu makinalardan bir gömlek üstün; farklı kategoride bir motor ve kesinlikle kıyaslanamaz. Benim için performans ön planda olduğu için, şahsen 2 makinayı da defalarca tokatlamış biri olarak, 600F'ten bu makinalar için asla vazgeçmem.
Yüksek süratlere sürekli çıkılmayacaksa, kıvrak, konforlu ve performanslı bir makina tercih edilecekse de, 2 makina da bir naked için fazlasıyla tatminkar seçimler olacaktır ama.

emre anlatımın süper ben daha kısa ve öz ifade edicem lütfen 600f üzerine kuma getirmeyin:)

Cevabın için teşekkür ederim Emre.
Diğer arkadaşlar gücenmesinler ama cevabı senden bekliyordum çünkü seni gsr kullanıcıları bölümünde de gördüm :) Yazdıkların beni rahatlattı.
Emre, hatırladığım kadarıyla 600Fini satmıştın ama profilinde 600F yazıyor. Yanlış mı takip ediyorum?

Rica ederim. :)
Evet makinayı sattım ama elim gidip de profilimden ve kafamdan silemiyorum henüz.
Makinayla o kadar bütünleştim ki, şu an sahip olmasam da benim motorum o.:p

emre anlatımın süper ben daha kısa ve öz ifade edicem lütfen 600f üzerine kuma getirmeyin:)

Aynen öyle, kuma getireceksem de başka bir 600'lük değil, gider 1100 XX getiririm en azından. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar