Aldim abi pure power lari aldim simdilik memnunum daha zorlamak nasip olmadi hava kotu burda baya ama dedikleri gibi sogukta ve yagmurda baya iyiler yagmurda kanyona ciktim gayet iyiydi.
Hayırlı olsun güle güle eskit. Dediğin gibi, Michelin'in lastikleri genel olarak soğuk ve yağışlı hava koşullarında daha başarılı.
Yahu banada bir ön lastik gerek...
Ben yine aynisinden alicam..
Michelin..
Ilk motorum oldugu icin basta bunlar vardi ve simdiye kadar okeydi..
Sanirim ok...
Ne dersiniz???
Remzi fotoğrafını gösterdiğin lastik Michelin'in eski "Pilot Road" modeli tek hamurlu lastiği ve şu an üretilmiyor sanırım.
Bunun yerine aynı lastiğin sonraki nesli olan, çift hamurlu "Pilot Road 2CT" modelini alabilirsin.
Almanya yağışlı memleket ve bu bahsettiğim lastik, yapılan tüm testlerde yağmurda en başarılı lastik seçilmiştir.
Bence senin işini fazlasıyla görür.
Bir de arka lastiğinin dişleri iyi görünüyor ancak, üretim tarihine de bak.
Belli bir süre sonra, tabiri caizse lastik bayatlamaya; kauçuk özelliğini kaybetmeye başlıyor ve lastik yolu tutma görevini tam olarak yerine getiremiyor.
Lastiğin üzerinde çatlaklar olup olmadığını da kontrol et, hamurda sertleşme-deformasyon var mı anlamaya çalış.
Eğerki motorun 2005 modelse ve üzerindekiler hala ilk lastikleriyse, bence değiştirmen yerinde olur.