Hayırlısı olsun.
Yeni kasa 1000RR'ı tavsiye ederim. Diğer litreliklere göre daha hafif, dengeli, cüsse olarak daha küçük ve kullanımı daha kolay makinadır, virajları güzeldir.
R1 agresiftir, hata telafisi daha düşüktür ama çok zevkli makinadır. Türkiye'de marka bazındaki belirsizliği nedeniyle Yamaha almak pek mantıklı gelmiyor bana şu an için.
GSX-R1000 hepsinden güzel yürür bana göre, aralarında en oturaklısıdır. Suzuki'nin tadı da başkadır.
Bence hepsini kullan ve sana en çok uyan, keyif veren hangisi ona göre yap tercihini.
Honda'nın avantajı; sen kullanıcısısın zaten, en azından servis-yedek parça konusunda sıkıntı çekmezsin, 2. el piyasası da daha hareketli.
Emrecim sağolasın... Bende GSX-R1000 ile 1000 RR arasında kaldım...Birazda ekenomi olunca mesele bir iki ay sezon sonuna doğru almayı istiyorum..1000 RR ların yeni kasası kaç yılında başladı.... Aslında bir insanın alacağı makine ile bütünleşmesi kendini üzerinde güvende hissetmesi ve hepsinden önemlisi kendin bir parça gibi hissetmesi çok güzel. R1 ler şekil olarak çok güzel ama niyeyse ben onlara pek ısınamadım üzerinde otursam kendimi rahat hissetmeyeceğim hiç bir zaman.. Belki honda kullandığımdan RR1000 daha benden bir parçaymış gibi hissediyorum