Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aynı soruyu binlerce defa soran adam

abicim 3-5 ayda bir ne yakıyor diye soruyorum ama rahatsız etmiyorum İnşallah.. :) malum bir terslik çıkmazsa baharda kavuşuyorum oğluma :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:03 ----------

bu sene havalar düzelince buluşma ayarlarız muhtemelen. Zaten sayımız da artıyor sürekli. :)

bende bende, nolur nolur, çok istiyom çok istiyom :salut:

istanbulda epey 600f kullanıcısı var topikte, ankarada bi ben varım sanırım. hiç bi 600f liyle beraber yol yapamıyorum :((((

Yaz gelsin de inşallah buradan bir organizasyon yapıp bir araya geliriz arkadaşlar. :)

Yok Gökhan rahatsız etmiyorsun, hatta bir kez daha hatırlatalım; kullanıma göre 7 - 9 litre arası ortalama yakıtı var 100km'de. :) Hayırlısıyla kavuşursun inşallah.

chopperrider, hocam atla gel burada yol yaparız seninle. :)

Arkadaşlar bana şöle bi kısa yollu zincir temizleme ve yağlamayla ilgili bilgi verirseniz sevinirim neyle temizliim hangi markayla yağliim bide üstünde ne kadar dursun yağ. kullanmadan. teşekkürlerrrrrrrrrrr türkiyeeee :)

Zincir temizleme spreyleri var, 15-20 TL civarı fiyatlarda; ama 1 temizlemelik kullanımda biter. Ben gazyağı kullanıyorum, hem cillop gibi temizliyor hem de ucuz.

Öncelikle motoru orta sehpaya alıp vitesi boşa geçiriyorsun. Ben şahsen rahat çalışmak için zincir muhafazayı söküyorum, ama sen istersen sökmeden de zincirin görünen taraflarıyla temizliği halledebilirsin.

Aşağıda zincir temizleme ile ilgili kafandaki tüm sorulara cevap olabilecek detaylı ve güzel bir anlatım var:

http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/28420-zincir-dosyasi-moto-aktuel-subat.html

Kolay gelsin.:cat:

Zincir temizleme spreyleri var, 15-20 TL civarı fiyatlarda; ama 1 temizlemelik kullanımda biter. Ben gazyağı kullanıyorum, hem cillop gibi temizliyor hem de ucuz.

Ben gazyağını motoru silerkende kullanıyorum.Yıkayıp kuruladıktan sonra camsil spreylerinin içine koyduğum gazyağından sıkıp kuru bezle parlatıyorum motoru.Süper oluyor vede toz tutmuyor.(Durduğu yerde yani:cherry:)

valla ben meguiar's bakırköy bayisi olduğum için bende hertürlü cila ver korumalar mevcut
meguiar's bakırköy (boya koruma gibi temizlik işleri) bu arada arkadaşları burdanda yazmış oldum cila olarak ihtiyacınız olursa veya bilgi almak isterseiz hep yardımcı olmaya çalışırım.

Arkadaşlar reserve göstergesinde problem yaşayan oldu mu hiç? Reserve'e düşmeden benzin bitmesi gibi? (Yani reserve göstergesinin çalışmaması)

Yaşayan olsu ise nasıl çözdü problemi acaba?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kullanıcıları daha iyi bilir ama şahsen iki ihtimal geliyor aklıma.

beyin yada depo şamandırası. bu can sıkıcı durum her kimin başına geldiyse umarım sadece şamandıra ile durumu kurtarır.

Arkadaşlar reserve göstergesinde problem yaşayan oldu mu hiç? Reserve'e düşmeden benzin bitmesi gibi? (Yani reserve göstergesinin çalışmaması)

Yaşayan olsu ise nasıl çözdü problemi acaba?

Çorumdaki ustam 600f in depo şamandırassı ve ve benzin göstergesiyle uğraşıyodu sorayım buraya yazarım...

valla ben meguiar's bakırköy bayisi olduğum için bende hertürlü cila ver korumalar mevcut
meguiar's bakırköy (boya koruma gibi temizlik işleri) bu arada arkadaşları burdanda yazmış oldum cila olarak ihtiyacınız olursa veya bilgi almak isterseiz hep yardımcı olmaya çalışırım.

Madem Meguiar's bayisisin, bakarsın bir gün topluca gelip cila-boya koruma aktivitesi yaparız, ne dersin:) Bildiğim kadarıyla sadece otomobiller için paketler var sizde ama, motosiklet için de uygulanabilir sanırım bazı şeyler?

Kimse yanlış anlamasın ama oto boyacısına sakın motorunuzu götürmeyin ve pasta-poliş yaptırmayın diye duydum ben.Çünkü pasta motorun kıvrım yerlerindeki boyayı alıyormuş.Yani sadece polising yeter diye biliyorum.

Son düzenleme:
Kimse yanlış anlamasın ama oto boyacısına sakın motorunuzu götürmeyin ve pasta-poliş yaptırmayın diye duydum ben.Çünkü pasta motorun kıvrım yerlerindeki boyayı alıyormuş.Yani sadece polising yeter diye biliyorum.

ozaman bikaç resimle size yardımcı oliim.

DSC01792.jpg

DSC01783.jpg

parlaklığı kontrol edebilirsiniz.:)
n651405680_1221997_655.jpg

DSC01156.jpg

umarım beğenirsiniz...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:42 ----------

Madem Meguiar's bayisisin, bakarsın bir gün topluca gelip cila-boya koruma aktivitesi yaparız, ne dersin:) Bildiğim kadarıyla sadece otomobiller için paketler var sizde ama, motosiklet için de uygulanabilir sanırım bazı şeyler?

Herzaman motorsever arkadaşlarımı görmekten mutluluk duyarım.

Teşekkürler arkadaşlar. Sanırım bir süre daha uğraştıracak bu sorun beni..
Umarım depo siparişi vermek zorunda kalmam...

bguclu;1941549]ozaman bikaç resimle size yardımcı oliim.

Resimler çok güzel:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar