Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Otur evinde sıcak sıcak, hava düzeldiğinde motorla gezmenin hayaliyle avut kendini şimdilik.:mrgreen:

istanbulu bilemem ama ben bu gün çıktım. bi 50-60 km kadar yaptım hevesimi aldım :)
kar yoktu yağmur yoktu. hava sıcaklığı -2 - 0 civarında dolaşıyordu biraz üşüdük ama değdi :)))
içliğin üzerine pijama :) ayağa 2 çift çorap, üst içliğin üstüne t-shirt ve kayvan postu gibi kazak giydim ama :) ama kışlık eldivene rağmen eller uyuşacak derecede üsüyo söylemeden edemeyeceğim...

İstanbul'da yağış hafiften de olsa devam, kar olduğu gibi duruyor.

Ben de fırsattan istifade benim K&N hava filtresini temizleyip yağladım bu arada. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İstanbul'da yağış hafiften de olsa devam, kar olduğu gibi duruyor.

Ben de fırsattan istifade benim K&N hava filtresini temizleyip yağladım bu arada. :)

abicim ne karı ne yağışı, motorcu adamın ruhu yeter. :) acıbadem'den arabayla geldim şimdi. birsürü pizzacı scooter kardeş, buz tutmuş yolda zamanla yarışıyor. hepsine bir bir yol verdim :p millet bana deli gözüyle bakıyodu (hele taksiciler :queen:)

bu arada... baharda şu 600f'i bi aliyim. ilk gezide herkese benden birer tane Ülker çikolatalı gofret.. :):rendeer:

Doğru diyorsun, kuryelere Allah kolaylık versin. Bu havada akıl işi değil ama motosiklete binmek.

Koskoca 600F alıyorsun, kopa kopa gofret mi koptu gönlünden:p

Ya arkadaşlar dikkat ettim dier marka ve modellerin topiği 400-500 sayfayken neden bizimki 78 :)

chopperrider,böylesi daha iyi.Motosikleti tanımak isteyenler yorulmadan teknik birikimlerinizden yararlanır. :bounce:

gerçi baya takip ettim ama bizim grupdan ne bi gezi ne bi toplanma göremedim tabiki şimdi diil ama öncelerde de olmamış...

Ya arkadaşlar dikkat ettim dier marka ve modellerin topiği 400-500 sayfayken neden bizimki 78 :)

Bizde boş konuşan, geyik yapan, aynı soruyu binlerce defa soran adam pek yok. Bir de bizde klavye motorcusundan çok, motora binen adam var. Dikkat ettiyseniz burada yazanların çoğu bu motorun kullanıcısı. Alsam mı; nasıl motor? diye sürekli gelen giden de pek yok, zaten bilen biliyor bizim makinayı. :bounce:

viceroy hocam haklısın ama bizim topikte bi dreamdark var teknik brikim sahibi. gerisi benim gibi anca piyasa motorcusu :queen:

Yok be hocam, pintilikten tamirciye gitme; kurcala öğren kendin yap modeli benimki:p Böyle yapa yapa birikim oldu ama şaka maka:mrgreen: Merak da var tabi, elden de iş gelince böyle oluyor.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:12 ----------

gerçi baya takip ettim ama bizim grupdan ne bi gezi ne bi toplanma göremedim tabiki şimdi diil ama öncelerde de olmamış...

Evet pek denk gelmedi, organize olma şansımız olmadı açıkcası. Ama bu sene havalar düzelince buluşma ayarlarız muhtemelen. Zaten sayımız da artıyor sürekli. :)

slm arkadaslar ben kazalı veya hasarlı rayzing motor arıyorum yardımcı olursanız bildiginiz varsa bilgi verirmisiniz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:47 ----------

slm arkadaslar ben kazalı veya hasarlı rayzing motor arıyorum yardımcı olursanız bildiginiz varsa bilgi verirmisiniz

Bizde boş konuşan, geyik yapan, aynı soruyu binlerce defa soran adam pek yok. Bir de bizde klavye motorcusundan çok, motora binen adam var. Dikkat ettiyseniz burada yazanların çoğu bu motorun kullanıcısı. Alsam mı; nasıl motor? diye sürekli gelen giden de pek yok, zaten bilen biliyor bizim makinayı. :bounce:

Yok be hocam, pintilikten tamirciye gitme; kurcala öğren kendin yap modeli benimki:p Böyle yapa yapa birikim oldu ama şaka maka:mrgreen: Merak da var tabi, elden de iş gelince böyle oluyor.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:12 ----------

Evet pek denk gelmedi, organize olma şansımız olmadı açıkcası. Ama bu sene havalar düzelince buluşma ayarlarız muhtemelen. Zaten sayımız da artıyor sürekli. :)

Bende vaaaaaaarım Emre inşallah bu sene (işden fırsat bulduğum sürece tabiiki)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:09 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:47 ----------

Sahibinden com.da 2 tane var.Hatta birtanesi yozgat tandı sanırım sürekli ilanı güncelliyor.Giysisi yok motorun diye

evet haklısın sanırım artık inşallah yaza doğru yaparız bişeler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar