Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

istanbulda olsam katılmayı çok isterdim. en azından rahmetlinin ailesi, tanımasa dahi oğullarını hatırlayan, arkasında duran daha çok kişi görüp belki bi nebze gönülleri ferahlar diye...allah kimsenin ailesine böyle acı yaşatmasın...

Evet bende kızarkadaşımla birlikte ilk aldığım gün binmiştim 2-3 gündür ikimizde iyi diiliz sanırım ufaktan bi soğuk çarptı bizi. :)

ya bu c.tesi hava cok soguktu.bi 80-90 km motor kullandım.2 gündür belim agriyor ..sizce sogukla bi alakası varmıdır ? :) deri ceket vardı gerçi altımda da bi kilotlu yünlü çorap :queen:

ya bu c.tesi hava cok soguktu.bi 80-90 km motor kullandım.2 gündür belim agriyor ..sizce sogukla bi alakası varmıdır ? :) deri ceket vardı gerçi altımda da bi kilotlu yünlü çorap :queen:

hocam termal içlik giyiyorum falan de bari de karizmatik olsun ne o öyle kilotlu çorap falan :queen:

demek rüzgar bi yerden girmiş.şuan iyiyim . Termal içlik kulaga hoş geliyor :mrgreen cool:cherry:

Edindiğim istihbarata göre, hemen hemen herkes kış uykusuna yatırmış ayıcıkları:queen:

Edindiğim istihbarata göre, hemen hemen herkes kış uykusuna yatırmış ayıcıkları:queen:

tabii sen perşembe günü zincir ayarı diye çıktın motorla.Ya biz napalım?İnan sabahları çok soğuk oluyo erken saatlerde(6.30-7.30 arası)yoksa soğuk falan dinlemicem.Özlüyorum motorumu orda yatıyor garajda

aynen öyle bırrak motora binmeyi dışarda yürümek bile çok zor :)

ankaraya bugün kar düştü. yarın gidip motoru çalıştırıcam ama akü telef olmasın :)))

nisanda zor uyanır herhalde ayıcıklar...bu sene hava şartları daha ağır geceçek herhalde...

acayip soğuk.....

Önümüzdeki 1 hafta boyunca sürekli soğuk ve yağışlı hava görünüyor. Neyse bardağın dolu tarafını görmeye çalışalım bari, en azından dünyanın en pahalı benzinine verdiğimiz paralar cepte kalıyor.:p

tabii sen perşembe günü zincir ayarı diye çıktın motorla.Ya biz napalım?İnan sabahları çok soğuk oluyo erken saatlerde(6.30-7.30 arası)yoksa soğuk falan dinlemicem.Özlüyorum motorumu orda yatıyor garajda

İki arada bir derede yağışsız gün oldu mu kaçırmam:queen: Ama fena soğuktu şaka maka, oldukça sağlam giyinmek gerekiyor.

Önümüzdeki 1 hafta boyunca sürekli soğuk ve yağışlı hava görünüyor. Neyse bardağın dolu tarafını görmeye çalışalım bari, en azından dünyanın en pahalı benzinine verdiğimiz paralar cepte kalıyor.:p

İki arada bir derede yağışsız gün oldu mu kaçırmam:queen: Ama fena soğuktu şaka maka, oldukça sağlam giyinmek gerekiyor.

Perşembe günü bende 20-25km lik bi sürüş yaptım dayanamayıp :)gerçekten mont kask tamamda kottan geçen hava bacaklarımı uyuşlturdu siz ne önlem alıyosunuz?

dizlik takıp motora kapandığım zaman el-ayak parmak uçlarımdam başka yerim üşümüyor
romatizma olmasın...

Perşembe günü bende 20-25km lik bi sürüş yaptım dayanamayıp :)gerçekten mont kask tamamda kottan geçen hava bacaklarımı uyuşlturdu siz ne önlem alıyosunuz?

Ben çok soğuk aşırı olmayan havalarda içime yün içlik üstüne pantolonla idare ediyorum genelde.
Ama bu kadar soğuk günlerde altıma kar (kayak) pantolonu giyiyorum (içi polar ve su-rüzgar geçirmez); o gerçekten de sıcak tutup üşütmemek konusunda çok başarılı.:cat:

yün içlik yerine alt üst takım termal içlik tavsiye ederim. 50-60 tl fiyatlı bişey ama inanılmaz sıcak tutuyor.

Ey istanbullu motorseverler !!!!!Yokmu bu akşam motora binip gezecek kimse?Ben bi delilik yapalımdiyorum:p.3-5 km olsada

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar