iyi dileklere teşekkürler arkadaşlar. dün yağmur sonrası olmasına rağmen kısa bi sürüş yaptım, özellikle kolay yönlendirilebilirliği çok hoşuma gitti. elbette ki 4 silindirin özellikle düşük devirlerdeki sesi harika.
öte yandan benim plakalık kesikti ama tabi ki sinyallerin bağlı olduğu kısım duruyor.zaten orda da seleyi açan anahtar yuvası var yani orayı iptal etme şansı yok gibi ya da çok zor. e o olunca da plakalık iptali yapılmış gibi durmuyo onsa bi çözüm üretmek lazım. fotoğraflarda görünen aparatlar uygunsa alırım bence güzel olmuş küçük sinyalle iyi gider.
bu arada bi kaç acil ve basit soru:
1- lastik basınçları ne olsun
2- ilk kez bu segmentte motorum oldu o yüzden fikrim yok 95-97 oktan ?
3- yine ilk kez grenajlı kullanıyorum. temizlik için ne tavsiye edersiniz ne yapayım? malum her zaman cici görünmesi lazım bunların 
4- makinenin üstündeki akü hoşaf çıktı ayrıca 7.5 amperlikti. akü alıcam kaç amper-kaç volt olsun? ben de kullanma kılavuzu falan yok bilemedim? bi de düşük amper kullanmanın bi zararı var mıdır tesisata beyine ?
şimdiden teşekkürler. bu arada dün akşam motoru bırakıp şehir değiştirdim haftasonu için. inşallah pazartesi fotoğraf işini hallederim. açıkçası ben de kendimi görmek istiyorum 3 yıllık hayalim olan motorla birlikte