gerçi daha motoru almadım ama(bi aksilik olmazsa yarın en geç öbür gün inşallah) kafama takılan bişey plakalık. oldum olası motosiklette plakalık sevmem. ama kesmek de pek aklıma yatmıyo. çıkma bi parça bulup kessek olur mu nasıl olur? bulabilir miyiz ? yoksa küçük led sinlal kendini pek göstermiyo o koca plakalık olunca.
madem biniyoruz hakkını verelim arkadaşlar.
verelim tabiiiiiii :cat: :mrgreen:
Ben EK zincirlerinin MVXZ modelinden taktım. O-ringli değil X-ringli bi zincir. Mukavemeti yüksek performans zinciri. Üstelik renkli. Tavsiye ederim.
tabi, tabi.
sabah benim gümüşün debriyaj ını ustama gösterdim bu ses normal dedi. Benmi çok pir pirikliyim anlamadım![]()
denemiş biri olaraktan uzun yolda 200 kg. ağırlıkla motosikletin en az yaktığı yakıt 110 km hız civarı 5000 devri biraz geçerken gerçekleşiyor ve ve uzun yolda 1 depo ile 300 km yakın bir mesefa yapılabilir rahatlıkla.geçen yaz istanbul mersin 1000 km yol yaptım orada hesapladım)
...
ama söz verdim kendime efendi kullanıcam![]()
Bu değer normal bence, ben de ortalama 200-210 km civarı gidebiliyorum 1 depo benzinle.
seda sen bu zinciri nerden aldın? türkiyede ben bulamadım. ebaydanmı aldın? Birde mesaj kutunu sil bence ağzına kadar dolmuş mesaj gönderilmiyor![]()
Hmm haklısın hemen temizliyim
Ben Amerika'dan aldım ama MotoPlus'ta bir firmanın getirdiğini görmemle yıkıldım. Üstelik Ankara firmasıydı ve üstelik evime en yakın motosiklet mağazasıydı. Adı Rider. Bilgilerini bulup eklerim buraya. Onlardan temin edebilirsin sanırım.
arka kuyruk altı plastiği serviste 300 ytl dısarıda çıkmacıdan alırsan 180 ytl 150 ytl ye kadar bulabilirsin ama almayıp kesmek istersen bende hazır kesilmişi var bende yenisini almayı düşünüyorum eğer yenisini almadan kesmeyi düşünürsen sakın kesme.takasla üzerine 50 ytl verip + kargo ücretlerini karşılayabilirim)))))
niye kestin :silent: niye yenisini alıyon :silent: Bende plakanın bittiği yerden kesmiştim, bir sorun yaşamadım. Bilmediğim birşeymi var :silent:
niye kestin :silent: niye yenisini alıyon :silent: Bende plakanın bittiği yerden kesmiştim, bir sorun yaşamadım. Bilmediğim birşeymi var :silent: