Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bugün boştum bilseydim geziceğini takılırdım peşine onur:)

2 gundur gezıyorum ferhat hawa cok guzel kanım kaynıyor bebişimide ozlemısım bugun bıraz vıraj yaptım ınsan uzun sure bınmeyınce unutuyor. keske arasaydın dıcemde ısımız vardı gercı bulusamazdık artık pazara beklıyoruz senı gelcen dımı?

gelmeyi çok istiyorum ama benim iş durumu haftasonu ağırlıklı oluyor benim son dakika belli olur onur şimdiden bişi söyleyip oyun bozan olmak istemem biliyosun son dk hep bişiler çıktı muayneye bile gelemedim önümüzdeki hafta bi aksilik olmazsa gelicem inşallah :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------

bu arada gezi ne tarafa bellimi:)

arkadaşlar hepinize selamlar , cbr 250'mi sattım, 2006 model 600 f arıyorum , forumdan satan varsa bakmak isterim...

gelmeyi çok istiyorum ama benim iş durumu haftasonu ağırlıklı oluyor benim son dakika belli olur onur şimdiden bişi söyleyip oyun bozan olmak istemem biliyosun son dk hep bişiler çıktı muayneye bile gelemedim önümüzdeki hafta bi aksilik olmazsa gelicem inşallah :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------

bu arada gezi ne tarafa bellimi:)

henuz guzergah belırlenmedı kısmet dıyelım gelebılırsen ıyı olur ferhat k i b

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------

arkadaslar bu bulusma noktasını artık bı sekıllendırsek iyi olur ben bırkac secenek sunmak ıstıyorum fıkırlerınızı beklıyorum.
1.maltepe sahil. buradan pendık e dogru gıdebılrız sahıl yolundan
2.kadıkoy moda yıne buradan bostancı maltepe olabılır bagdat caddesınden
3.sancaktepe :) oradan şileye ömerliye dogru çay içmeye gıderız beraber bana yakın dıye degıl ama yol tam gazlamalık tatlı vırajlar felan :)
awrupa yakasına gıtmek donmek ölüm trafik tat vermıyor awrupa yakasından cok katılım olursa oradanda;
1.ortakoy,besıktas guzel
2.sultanahmet tarafı olabılır
awrupa yakasını ıyı bılenler tercıh soylerse daha ıyı olur ben yol durumu pek ıyı bılmıyorum nereye felan gecerız sonra?
lutfen bu işi netleştirelim artık ne dersiniz?
herkese hayırlı geceler

KUSURA BAKMAYIN GEÇ OLDU BİRAZ .
4l1cz.jpg

henuz guzergah belırlenmedı kısmet dıyelım gelebılırsen ıyı olur ferhat k i b

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------

arkadaslar bu bulusma noktasını artık bı sekıllendırsek iyi olur ben bırkac secenek sunmak ıstıyorum fıkırlerınızı beklıyorum.
1.maltepe sahil. buradan pendık e dogru gıdebılrız sahıl yolundan
2.kadıkoy moda yıne buradan bostancı maltepe olabılır bagdat caddesınden
3.sancaktepe :) oradan şileye ömerliye dogru çay içmeye gıderız beraber bana yakın dıye degıl ama yol tam gazlamalık tatlı vırajlar felan :)
awrupa yakasına gıtmek donmek ölüm trafik tat vermıyor awrupa yakasından cok katılım olursa oradanda;
1.ortakoy,besıktas guzel
2.sultanahmet tarafı olabılır
awrupa yakasını ıyı bılenler tercıh soylerse daha ıyı olur ben yol durumu pek ıyı bılmıyorum nereye felan gecerız sonra?
lutfen bu işi netleştirelim artık ne dersiniz?
herkese hayırlı geceler

anadolu kavağı eklenebilir seçeneklere
aynı şekilde avrupa için rumeli feneri (yol eskiden çok iyidi bir ara çalışma vs oldu son durumunu bilmiyorum asfalt stabilizasyonu çok iyiden kötü bir hale dönmüş olabilir) ek olarak kilyos olabilir

Ahhh uzaklarda olmazsam sizlere katılmak isterdim :thumleft:

kocaelı cok uzak degılde dostum bız arkadaslarla bıgun masukıye gelmeyı dusunuyoruz bugun 100km hızda rugzar esmıs bogaz koprusu gecıcı olarak trafıge felan kapanmıs denıze cıkma yasagı burada catılar uctu arabaların uzerıne pazar gunu bakalım nasıl olcak hadı hayırlısı

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:47 ----------

gusel makıne temıze benzıyor hakıkaten ama on lastık kotu gercekten hıc vakıt kaybetme neyse bıde elcıklerın bıraz kotu gozukuyor

Hava Durumu c.tesi açık ve pazarda bulutlu çoğunlukla açık diyor,

c.tesi günü sabah belgrat'a ormana CROSS'a gidiyorum,
c.tesi gece terkos'a balık avlamaya gecelemeye gidiyorum,
pazarda KESİNLEŞTİMİ NEREYE GİDİYORUZ :)))

Hava Durumu c.tesi açık ve pazarda bulutlu çoğunlukla açık diyor,

c.tesi günü sabah belgrat'a ormana CROSS'a gidiyorum,
c.tesi gece terkos'a balık avlamaya gecelemeye gidiyorum,
pazarda KESİNLEŞTİMİ NEREYE GİDİYORUZ :)))

kımseden ses cıkmıyor serkan yıne yalan olucak galıba neyse kendılerı bılır hawa guzelde katılım olmaz ıse bende bundan sonra dawet yapmıcam katılımda yapmam sanırım herkese hayırlı gunler

kocaelı cok uzak degılde dostum bız arkadaslarla bıgun masukıye gelmeyı dusunuyoruz bugun 100km hızda rugzar esmıs bogaz koprusu gecıcı olarak trafıge felan kapanmıs denıze cıkma yasagı burada catılar uctu arabaların uzerıne pazar gunu bakalım nasıl olcak hadı hayırlısı

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:47 ----------

gusel makıne temıze benzıyor hakıkaten ama on lastık kotu gercekten hıc vakıt kaybetme neyse bıde elcıklerın bıraz kotu gozukuyor

ÖN LASTİK KARGODA ELCİKLER VE MANET LER KARGODA ÖN CAMI TAKDIRDIM YENİ FOTOLARI KOYUYORUM EN KISA ZAMANDA. UZAKLARDA OLDUĞUMUZ İÇİN MECBUR HERŞEY KARGODA :)))

olsun kardesım kargodaysa sorun yok elınde sayılır hadı bakalım gazlarsın artık rahat rahat :)

beyler;

çok sevdiğim caroline im, canım 600f im yaklaşık 2 ay önce satıldı..

bugün itibari ile yeni motorumu (600rr) almış bulunmaktayım..

imag0074q.jpg

imag0075wt.jpg

imag0071nz.jpg

imag0072e.jpg

imag0073sc.jpg

olsun kardesım kargodaysa sorun yok elınde sayılır hadı bakalım gazlarsın artık rahat rahat :)
AYNEN ÖLE KARDEŞ BAZEN HASTA OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM SABAH DA KALKIYORUM MOTORA BİNMEK İÇİ YOKSA MESAİ BİTİMİNE KADAR ÖZLÜYORUM CANAVARI :)))))

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------

KARDEŞ GERÇEKTEN ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN HARİKA GÖZÜKÜYOR ALLAH YAN YATIRMASIN .TEKERİNİ ASFALTTAN AYIRMASIN. AYIPTIR SORMASI KAÇ MODEL KAÇ KM FİYAT ?

AYNEN ÖLE KARDEŞ BAZEN HASTA OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM SABAH DA KALKIYORUM MOTORA BİNMEK İÇİ YOKSA MESAİ BİTİMİNE KADAR ÖZLÜYORUM CANAVARI :)))))

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------

KARDEŞ GERÇEKTEN ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN HARİKA GÖZÜKÜYOR ALLAH YAN YATIRMASIN .TEKERİNİ ASFALTTAN AYIRMASIN. AYIPTIR SORMASI KAÇ MODEL KAÇ KM FİYAT ?

Hepinize ayrı ayrı teşekkürler;

2007 model 2008 trafiğe çıkışlı, 24000 orjinal km de çiziksiz kazasız belasız :) fiyat 17000

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar