Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhaba arkadasım,
R1 Bence uzun gezilerde kullanılmayacak bir model değil. Cünkü ben de uzun geziler yapıyorum ve artık R1 ile katılacağım :)
170 KM Yol yaptık 2 gün önce; hiç bir ağrı sızı olmadı bende. acemilik de cekmedim :) Yani Oturusunda vs bir sıkıntı yok, Honda'lar gibi değil...
Yakıt olarak da F den daha az tükettim :)
170 KM'de 50 TL :) Ara ara devirli kullanım... :flower:

spor kullanda göreyim seni 50 tl ye sadece marş basarsın :D

Aynı Kullanımda, Aynı YakıtLa,
F'te 50 TL ile 150 KM yapabiliyorken, R1 'de 170 KM yaptım...
Bilemiyorum Az mı Cok mu yakıyor ; siz değerlendirin :)

Aynı Kullanımda, Aynı YakıtLa,
F'te 50 TL ile 150 KM yapabiliyorken, R1 'de 170 KM yaptım...
Bilemiyorum Az mı Cok mu yakıyor ; siz değerlendirin :)

Daha az yakar tabı eskıden hızlanmak ıcın gaza sonuna kadar asılabılıyordun
Hadı sımdı denesene neler oluyo (=

Aynı hızlanma ıcın cok daha az gazı acmak yeterlı oldugundan az yakması dogaldır

TDX

Merhaba arkadasım,
R1 Bence uzun gezilerde kullanılmayacak bir model değil. Cünkü ben de uzun geziler yapıyorum ve artık R1 ile katılacağım :)
170 KM Yol yaptık 2 gün önce; hiç bir ağrı sızı olmadı bende. acemilik de cekmedim :) Yani Oturusunda vs bir sıkıntı yok, Honda'lar gibi değil...
Yakıt olarak da F den daha az tükettim :)
170 KM'de 50 TL :) Ara ara devirli kullanım... :flower:

Arkadaş kendin F i sattın banada sattıracaksın :) Böyle översen motoru ne yapacağım ben :=) Satılık F im var almağa gelin güzel almağa gelin. Güzellere men sataram almağa gelin güzel almağa gelin :)

R1 e binip denemeyi çok isterdim. Hani şöyle debriyajsız gaz çekince kafa dikiyormuş en çokta onu merak ediyorum :)

Motorun hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. Allah bizede nasip etsin:)

Evet , O konuda diyenler cok haklı :)
ilk 4 viteste ön kafanın yukarıya doğru havalanması cok tatminkar :p

Selamlar,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...uru-yapmis-sorunsuz-cbr-600-f-69039779/detay/

cbr600f kullanıcıları olarak linkteki ilan hakkında fikirlerinizi alabilir miyim ?

Teşekkürler.

Bence fiyatı uygun, belki pazarlık ile biraz daha düşürebilir satan kişi. Avrupa turuna çıkmış motor, eğer 25 günlük gezide sorun çıkartmıyorsa sağlamdır bana göre. Resimlerden temiz ve bakımlı görünüyor, arkadaşıda tebrik etmek lazım 600f ile gayet güzel yol yapmış.

bu yaz karadeniz turu düşünüyoruz işte :)
işlerini yoluna koy kısmet olursa katıl sende ;D
fenamı olur yani :)

TDX

bu yaz karadeniz turu düşünüyoruz işte :)
işlerini yoluna koy kısmet olursa katıl sende ;D
fenamı olur yani :)

Benim kankam Onur da 2 ay önce 600f aldı yakında yazar buraya biz bu yaz başı kesin karadeniz turu yapıyoruz daha öncede gündeme getirmiştim. Umarım sizlerden de katılan olur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:29 ----------

Benim egzostun aynısı çok güzel sesi var. Senin motor değil sanırım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar