Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hayırlı olsun Dogan. Kazasız belasız kullanman dilegiyle. Masallah güzel makina. Umarım bunla hız ortalaman başında 2 olan 3 haneli rakamlara çıkmaz:)

seni artık buralarda istemiyoruz çocuk (=

Hayırlı olsun Dogan. Kazasız belasız kullanman dilegiyle. Masallah güzel makina. Umarım bunla hız ortalaman başında 2 olan 3 haneli rakamlara çıkmaz:)

gökhan yazarken bile çok inanmışsın yahu :D

allah satana kadar kazasız belasız kullanmayı nasip etsin sana :)

2006 benim motor :p

Edit: Yeni motorun hayırlı uğurlu olsun Doğan, aman dikkat :))

2004 ve sonrası ötüyor aslında :) daha önceki modellerde Eksantrik sesi sorunu olmuyor :)
Bu arada 2004 Sonrası modellerin de bazılarında ötme olmuyor nedense :p

Cakalaz benim egzantirik ötmüyor :D SilentScream Burakla dinlemiştik en son 24bin kmdeyken, hiç ses yoktu. Hiçte değişmedi bugüne kadar gergi ve zinciri. Havalar soğuduktan sonra bi ses yapmaya başladı, onu egzantirik sandık, oda başka birşeyden geliyormuş düzeldi sonra :))

dogan cok guzel motor cok yakisikli sinyalleri beyazla degistinmi bide pembe elcikleri-manetleri monte ettinmi tamamdir modifiyeside :thumleft:

isin sakasi bi tarafa allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin kardesim subattan sonra aranizdayim insallah

Doğan kankacığım hayırlı olsun yeni canavarın. Sonunda araba motor arasında bölünüp sonrasında motor icinde tekrar bölünerek sürekli altküme oluşturmanın bitmesine sevindim kanka :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun. çok iyi bir geçiş yapmışsın. güle güle kullan

beyler merhabalar kış geldi ama aktif kullanmaya devam ediyorum motorumu bir sorum olacak arka fren diskinin yüzeyi dalgalı bazı yerleri elle hissedilebiliyor diskte sıkıntı var sanırım sizin görüşlerinin alabi,lrmiyin, birde ön arka takım fren balatalarının fiyatları nedir kazıklanmayayım,yakın zamanda değiştiren varmı kaliteli bişeyler olsun.
bu arada motorumun yağını değiştirdim castrol racing koyduk vede orj yağ filtresi ile,rahatladı makina.
herkese kazasız sürüşler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar