Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Benim kankam Onur da 2 ay önce 600f aldı yakında yazar buraya biz bu yaz başı kesin karadeniz turu yapıyoruz daha öncede gündeme getirmiştim. Umarım sizlerden de katılan olur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:29 ----------

Benim egzostun aynısı çok güzel sesi var. Senin motor değil sanırım?

motor benim kardeşim. bizim çako nun eski motoru... :)

eskıden yanı sanıyorum gecen yazdı,:)
avea'nın bi kampanyası vardı,
arandığın kadar hediye alıyordun,
o sebepten bu tür ilanlar bir sürü vardı,
maksat millet arasınkı knt getirisi olsun,
artık mıllet kımse onları aramıyor dıye muhabbete arattırıyorlar :)
veya sinir oldukları birinin telefonunu yazıyorlar rahatsız etsınler dıye,,,

Lapa da Lapakar yağıyoorrr :) Şirket dönüşü herkesin manyak mısın Kaan ne motoru karda motor mu sürülür sözlerine aldırış etmeden atladım motora. Köprüye kadar bişey yoktu da köprüden sonra görüş alanım 2 3 mt falandı sanırım :) 6. vites 90 km ye sabitledim en soldan evime kadar sağsalim geldim Allaha sükür. Ama yolda bi kac kezde oltaya yakalanıp karaya cıkarılan balık gibi cırpındı alet aldımda, kıçı bir sağa bir sola vuruyodu gaz acınca :) arada bir dönüşlerde ağzımı yere vurucak gibi oldum arka teker sürekli yolu bıraktı. ama aşırı zevkliydi diyebilirim :)

Biz de Kar da cok geziler yaptık gecen yıl :)
Daha bu yıl Kar görmedik Karadenizde :p
Hala Günlük güneşlik heryer :)

S.a Arkadaşlar Ben DreamDark Emrenin Yeğeniyim Honda Cbr 600 F Yada 600RR arıyorum Temiz boyasız değişensiz Fiyatı makul Beni belki Tanıyanlar vardır aranızdan Eskiden cbr 125 im vardı Emre abiminde Haberi var ama Sizlerede haber veriyim dedim İlginiz için Çok teşekkürler Haberlerinizi 0532 727 62 58 numaralı no da Bekliyorum Allah şimdiden Rağzı olsun Hepinizden Saygılar Cihan Atıcı

Moderatör tarafında düzenlendi:
DreamDark in motorunu satiyorlardi birkac sayfa geriye dogru gidersen bulursun ilani ara abini eger sattigi adam vermisse ilani bildiginiz motoru almis olursunuz

hepinize iyi akşamlar ben ankaradan ümit aranıza yeni katıldım ben 2 aydır 150 cbf kullanıyorum ama ufak geliyor artık bende 2 haftadır 600f lere bakıyorum ama tam bi bilgim yok ağır bakımları ne zaman oluyor 2005 2006(maddiyattan dolayı) model düşünüyorum fiyat ne kadar olmalı temiz bi motor için alırken nelere dikkat etmeliyim bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim iyi akşamlar

dogan bakalim zaman ne gosterecek niyet varda sartlar olgunlasacakmi bilmiyorum

genede hyonun her turlu gideri var gecen ciktim yarim saat surdum cok seviyorum ben motorumu ya :D

akadaşlar ; az kullanılmış ön arka çıkma lastik lazım.. :)

ölçüleri biliyosunuz zaten..

yardımcı olursanız sevinirim..

o motorun km'si oynanmıştı biri demişti geçenlerde satarken daha yüksek şimdi neden daha düşük diye sanırım...

yanlış hatırlamıyor isem

o motorun km'si oynanmıştı biri demişti geçenlerde satarken daha yüksek şimdi neden daha düşük diye sanırım...

yanlış hatırlamıyor isem

satildigindan beri 1,5 yildami 2 yildami ne 4 bin yapilmis ondan kesin km dusurulmustur diye yorum yapmisti arkadaslar o motor icin

ama ben kalitmiyorum belki adamin firsati olmamistir hemen adama dolandirici etiketini yapistirmak haksizlik

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar