500 TL'ye tulum. vallahi iyiymiş. spor motosikleti bırakacak olmasam istanbula ilk gittiğimde alırdım

Motor resimlerdeki gibiyse km de orjonalse fiyat gayet iyi ama kesin servise gostermelisinarkadaşlar Merhaba 8000 km lik bir cbr 125 kullanımından sonra yavaş yavaş 600 F bakmaya başladım an itibari ile araştırma aşamasındayım Bir ilan gözüme takıldı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-temiz-makina-56663693/detay/ sizce nasıl? önerilerinizi alabilirmiyim.
ben motoru alırken bı ilan vardı ve aynen şöyleydi,
2006 mod,
8650 km (km orjınal demiş)
14,500 TL,
bende şöyle soru yönelttim,
''KM orjınalmı,,,Aklınızdaki Son fıyat nedır,,,,İlk Sahibimisiniz???''
Gelen Cevapta Aynen Söyleydi,,,
^^Evet KM Orjınal,,,Pazarlıgı Motor Başında Düşünüyorum 13.5,,14 gibi son olabılecek mıktar,,,,,,,,,,,,,,ve can alıcı cevap
İl Sahibi değilim,arkadaşımdan aldım,arkadaşımda arkadaşından almış,arkadasımın arkadası ilk sahibinin arkadaşıymış
Nasıl Ama
Yani önemli olan motorun yan yatmışlığı değil boya görmüşlüğü değil önemli olan MOTORu CİĞERİ...
Şimdiden Hayırlı Olsun Almayı Planladığın Motorun...
ben motoru alırken bı ilan vardı ve aynen şöyleydi,
2006 mod,
8650 km (km orjınal demiş)
14,500 TL,
bende şöyle soru yönelttim,
''KM orjınalmı,,,Aklınızdaki Son fıyat nedır,,,,İlk Sahibimisiniz???''
Gelen Cevapta Aynen Söyleydi,,,
^^Evet KM Orjınal,,,Pazarlıgı Motor Başında Düşünüyorum 13.5,,14 gibi son olabılecek mıktar,,,,,,,,,,,,,,ve can alıcı cevap
İl Sahibi değilim,arkadaşımdan aldım,arkadaşımda arkadaşından almış,arkadasımın arkadası ilk sahibinin arkadaşıymış
Nasıl Ama
Yani önemli olan motorun yan yatmışlığı değil boya görmüşlüğü değil önemli olan MOTORu CİĞERİ...
Şimdiden Hayırlı Olsun Almayı Planladığın Motorun...
km orjinal olması bana göre zor ama yinede bakmak lazım. Zincire, radyatöre, jant göbek bilyalarına bakılabilir. İyi bir usta ile gidersen bu saydıklarıma bakarak anlar km orjinal mi değil mi. Bizim bu milletde ki km takıntısı nereden geliyor hiç anlamış değilim. Yurtdışında millet 600f ile 200 bin km deviriyor ve youtube a video koyuyor, bizde 30 bin oldumu kimse almaya yanaşmıyor çok enteresan..arkadaşlar Merhaba 8000 km lik bir cbr 125 kullanımından sonra yavaş yavaş 600 F bakmaya başladım an itibari ile araştırma aşamasındayım Bir ilan gözüme takıldı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-temiz-makina-56663693/detay/ sizce nasıl? önerilerinizi alabilirmiyim.

ben aslında km yi cok onemsemiyorum yani fiyatı uygun olupta o km de olması beni şaşırttı sadece,40bin km de olsada bakarım tabi ki onemli olan iyi bakılması.km orjinal olması bana göre zor ama yinede bakmak lazım. Zincire, radyatöre, jant göbek bilyalarına bakılabilir. İyi bir usta ile gidersen bu saydıklarıma bakarak anlar km orjinal mi değil mi. Bizim bu milletde ki km takıntısı nereden geliyor hiç anlamış değilim. Yurtdışında millet 600f ile 200 bin km deviriyor ve youtube a video koyuyor, bizde 30 bin oldumu kimse almaya yanaşmıyor çok enteresan..
son fotoğraf kaskın çene altı pad'ini gösteren bir fotoğraf. tabi kaskın içide afilli şekilli olduğundan padleri görüyoruz renkli bir şekilde
birde hava pompalama sistemi ile basıncı boşaltmaya yarayan düğmeler var
Çok iyi fakat bu hava pompalama ne işe yarıyor :silent:
Çok iyi fakat bu hava pompalama ne işe yarıyor :silent:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/02-H...rcycles_Parts_Accessories&hash=item27b852371d
Arkadaşlar, linkteki ürünün grenajsızını bulabileceğim yer bilen, tavsiye edebilecek var mı, sadece far lazım bana. Kaç zamandır güzel bir xenon+angel eye karışımı arıyordum bu oldukça hoşuma gitti (Beyaz rengini arıyorum).
Teşekkürler.